Zavest obilja

Obilje je naravno stanje. Če v svojem življenju trenutno ne izkušate obilja, na katere koli področju svojega življenja to pomeni, da niste v toku z vseprisotno božjo energijo.

Denar je fizični simbol varnosti. Zato vsaka misel, ki podpira vaš občutek, da niste varni, vpliva na to, da ne pritegnete v svoje življenje denarja, ki ga potrebujete. Denar vedno teče v smeri stabilnosti in stran od nestabilnosti.

Če želite več denarja, morate pogledati tri pomembna področja:

  • Intelektualno obilje
  • Emocionalno/duhovno obilje
  • Fizično/komercialno obilje

Kolikokrat ste že slišali:

  • Treba je garati, da se zasluži denar.
  • Težko je najti idealnega partnerja.

Osebe, ki vam to pravijo, so tiste, ki so imele to izkušnjo in sedaj te vzorce prenašajo na vas, vi pa jih »kupujete«.

Znotraj energije obilja ni boja, ni pomanjkanja, je samo tok. Če se trenutno borite za preživetje, to pomeni, da je potrebno, da naredite določene spremembe.

Velika razlika je ali vlagate svoj napor, da dosežete določene spremembe ali pa se borite. Napor je naravni del fizičnega življenja. Boj pa je napor zaklenjen z vašimi čustvi in to ni naravno stanje, torej boja ne potrebujete.

Pomembno je, da prepoznate veliko laž življenja, da obstaja pomanjkanje in da je potreben boj za preživetje. Pomembno je, da stopite iz te laži in prepoznate, da je obilje vseprisotno. Da dosežete finančno obilje, si morate najprej intelektualno priznati, da obilje obstaja in v to verjeti. Zavedati se morate, da ste že bogati. Misliti morate misli bogastva.

Kako lahko mislite misli bogastva?

  • Nikoli ne podpirajte misli pomanjkanja ne glede na svoje trenutne okoliščine.
  • Nikoli ne podpirajte misli pomanjkanja drugih ljudi.
  • Ko boste začeli spreminjati svoje zavedanje, se boste uglasili in priznali bogastvo vseh stvari.
  • Nikoli ne glejte na uspeh druge osebe, kot da boste zaradi tega vi živeli v pomanjkanju. Če gre vašemu prijatelju ali znancu dobro raje izkoristite to kot dokaz, da obilje obstaja, torej če je uspelo njemu/njej lahko uspe tudi vam, saj smo vsi mi del iste celote.

Morate pa dovoliti svojim mislim, da sprejmemo podobo in zavedanje obilja kot naravnega stanja. To je seveda lahko izziv, ker ste programirani v pomanjkanje skozi raznorazna sporočila iz medijev, okolja v katerem živite in iz primarne družine, pa še iz prejšnjega življenja kaj prinesete s seboj. Vi ste namreč produkt različnih inputov, ste kot programiran računalnik. Kot veste se lahko vsak računalnik resetira, torej se lahko tudi vi resetirate.

Vaš um pobira in shranjuje vse, kar se vam dogaja, vse iz vaše okolice in tudi vsa subliminirana sporočila, ki jih je današen svet poln.

Primer:
Zadnjič sem bila v Intersparu. Ko sem odhajala od doma sem bila zelo zadovoljna in srečna. Kar naenkrat pa sem sredi nakupovanja opazila, da sem postala otožna in sem se vprašala: »Kaj pa se dogaja? Komu to pripada?« in v trenutku sem prepoznala, da to stanje sploh ni moje, ampak je bilo v trgovini veliko kupcev, ki so imeli »tanko denarnico« in so se seveda tako počutili. Torej sama sem dobesedno »kupila njihovo miselno in čustveno naravnanost. Takoj ko sem začela postavljati vprašanje »komu to pripada« sem zelo z lahkoto ločila, kaj je moje in kaj ne, torej misli in čustva drugih oseb niso več vplivale name.

Marsikdo misli, da se lahko zaščiti in da potem misli in čustva drugih ne bodo delovala nanj, ampak dejstvo je, da se proti temu ne moremo zaščititi. Bolj, kot se ščitite, slabše bo. Samo zaprli se boste v oklep. Šele ko boste nevtralni in zavestni kaj se dogaja okoli vas, boste, lahko zavestno izbirali kaj boste »kupili«, šele takrat lahko postanete svobodni. Seveda pa to ne gre čez noč. Morate trenirati in vložiti določeno mero napora, da boste natrenirali svoj um, da boste lahko resnično zavestno izbirali svoje misli.

Avtor: Marjetka Novak
www.svetangelov.com

O Marjetka Novak

Ustanoviteljica Sveta angelov.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: