Kaj je karmična diagnostika

foto:Reimund Bertrams , pixabay

Karmična diagnostika temelji na zakonu vzroka in posledice. To pomeni, da za vsako posledico obstaja nek vzrok. Nam, Slovencem, je bolj kot zakon vzroka in posledice blizu pregovor: »Kakor seješ, tako žanješ«.

Vsako človeško dejanje, ne glede nato ali je dobro ali slabo, vpliva na celotno vesolje, na vse, kar obstaja. Na podlagi tega se dobre stvari nagradijo in slabe stvari ne.

S pomočjo Karmične diagnostike ugotavljamo vzroke za težave, ki jih imamo. Te lahko izhajajo iz našega sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici, preteklih življenjih, naših prednikov, … Vsaka stvar, ki se nam je kdajkoli zgodila (tako dobra, kot slaba), je vtisnjena v našem biopolju. Ne glede na to, ali se je zavedamo ali ne, ali se je zgodila pred kratkim ali davno nazaj … še vedno je zapisana v nas in vpliva na kakovost našega življenja.
Ljudje smo podobno kot računalniki, v katerih se hranijo podatki; dokler se določen podatek ne izbriše (očisti), še vedno obstaja v nas, na zavestni ali na podzavestni ravni.

Karmična diagnostika odkriva vzrok za težavo na mestu kjer je nastal in ga tam tudi razrešuje. Odkrijejo se raznorazni programi (vzorci, prepričanja, lastnosti, občutki,..) v naši podzavesti, ki so lahko moteči za naše življenje. Posledično so ti vzorci, občutki, prepričanja odgovorni tako za naše zdravje, kot tudi za uspeh na vseh človeških področjih.

Primeri vzorcev: »iz tebe ne bo nikoli nič«, »ne zaslužim si«, »nimam dovolj denarja«, »ne zaupam svojim sposobnostim«, »naj naredi nekdo drug namesto mene«, »mora biti po moje«, …

Vsi ti podzavestni moteči programi škodujejo tako nam, našim potomcem, kot tudi okolici.
Vsaka stvar, ki nas je kadarkoli prizadela in ni očiščena (ima grenak priokus, če se na njo spomnimo), še vedno vpliva na nas in upravlja z našim življenjem ne glede na naše želje.
S pomočjo Karmične diagnostike si lahko spremenimo življenje, da ga lahko zaživimo takšnega kot ga hočemo in postanemo upravljalec svoje usode.

Oče Karmične diagnostike je S.N.Lazarev, katero je v Slovenijo pripeljal in uveljavil Marjan Ogorevc.

Sedaj vemo, da je možno, da se osvobodimo karme in vpliva preteklih življenj in prednikov na naše življenje in s tem postanemo mi tisti, ki si krojimo svojo usodo.
Z dvigom nad zakon vzroka in posledice pridemo, do čiste brezpogojne ljubezni, ta pa premaga vse ovire.

Avtor: Zoran Zavor
www.pesem-duse.com

Več o karmični diagnostiki lahko preberete v knjigi Samozdravljenje s karmično diagnostiko
foto: www.freedigitalphotos.net

O Zoran Zavor

Predsednik društva Pesem duše, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj, osebna svetovanja, ustvarjalana akademija življenja Pesem duše, svetovanje karmična diagnostika, regresija, hipnoza in NHRâ„¢, organizacija in vodenje oddaje "Preprosto naravno" ...

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: