Kaj je pravzaprav naše naravno stanje?

foto:splet

Ves čas svojega 3-mesečnega potovanja sem bila z vami, ker vem, da vam je težko na trenutke ali pa kar ves čas. Je že tako, da z zviševanjem energij celotnega planeta in naših teles na plano prihaja vse, kar je bilo zanikano in potlačeno. Prej ali slej se bomo morali soočiti s svojimi »sencami« in aspekti, ki jih ne maramo na sebi in pred katerimi bežimo. Če jih bomo še naprej tlačili v sebi in ignorirali svoje občutke, bodo pa izbruhnili ven v naši okolici skozi druge ljudi in okoliščine v obliki drame, ki nas bo močno prizadela. Poti nazaj ni. In tudi dobro je tako!

Popolnoma se zavedam, da ni lahko, kajti tudi sama srečujem svoje izzive. Razlika, kako jih bomo prebrodili in »predelali«, pa je v tem, KAKO se jih lotimo. Kako k njim pristopimo, s kakšnega zornega kota jih pogledamo, kako jih integriramo, ali jih sploh razumemo in tako naprej.

Jaz svoje globine vedno raziskujem na kombiniran način in sicer osebno s pomočjo najboljših terapevtov in »native« zdravilcev oziroma šamanov iz tujine ter s pomočjo knjig, audio knjig, posnetkov delavnic, internetnih programov, intervjujev, podcastov in tako naprej.

Vas zanima, kaj je avtocesta osebnega napredka in razumevanja sveta ter lastnih odnosov in čustev? Individualno delo s strokovnjakom ali terapevtom. Soulwork, na primer, je že sam po sebi izredno močan. Kot individualno delo, ki vam je pisano na kožo, pa vas obravnava od znotraj, od zunaj, od zgoraj in od spodaj kot celostno človeško osebnost in duhovno bitje, ki ste.

Meni je soulwork dobesedno spremenil življenje. Saj se skorajda ne prepoznam več izpred nekaj let – v dobrem smislu, seveda!

Sedaj sem veliko bolj sproščena, srečna, mirna, avtentična, obožujem svojo realnost, stres je sedaj zame španska vas!
 In verjemite – tudi vi lahko to dosežete zase! Te želene lastnosti so dosegljive vsakomur in ne samo dosegljive, ampak je to naše naravno stanje! Ja, prav ste prebrali: RADOST JE NAŠE NARAVNO STANJE! Samo prekrili in zamazali smo jo z vsemi skrbmi in družinskimi vzorci, ki se prenašajo iz staršev in okolice na otroke (nas), mi pa jih potem zopet prenašamo naprej na svoje otroke. Ko pa jih predelamo in odstremo našo resnično esenco, zažari naše naravno stanje radosti in miru navznoter in navzven – ali ni to najlepše darilo nam in našim potomcem? In če je meni uspelo, lahko tudi vam!

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: