Kaj je theta zdravljenje

Kaj je theta zdravljenje
Kaj je theta zdravljenje

Theta zdravljenje (ang. ThetaHealing) je močan sistem samozdravljenja za vse ljudi, ki so pripravljeni iti naprej in narediti pozitivno spremembo v svojem življenju.

Je enostavna, hitra in učinkovita metoda zdravljenja in odstranjevanja težav na kateremkoli področju.

Theta zdravljenje deluje na vseh ravneh obstoja – fizičnemčustvenemduševnem in duhovnem.

Vsa vaša prepričanja in občutki ustvarjajo vaše sedanje življenje. Prepričanja in občutki so shranjeni v vaši zavesti, tiste, ki se jih ne zavedate, pa v vaši podzavesti.

Theta zdravljenje zdravi na podzavestnem nivoju v theta stanjuOzdravitev naj bi bila v večini primerov takojšnja, saj se v theta stanju odvija takojšnja manifestacija želenega. Theta zdravljenje se ukvarja direktno z vzroki.

Theta zdravljenje je meditacijska tehnika, na podlagi katerega theta terapevt vstopi v možgansko valovanje theta in se poveže z kreatorjem. Theta terapevt je prisoten pri zdravljenju pacienta, vendar samo kot opazovalec. Vse ostalo naredi višji jaz / višja inteligenca / kreator / absolutna zavest.

Oseba, ki prejema theta zdravljenje doživi močno pozitivno izkušnjo, saj theta dela na sprostitvi globoko zakoreninjenih strahovih, negativnih prepričanjih in občutkih skritih v podzavesti, nato pa naloži oz. zamenja negativne čustvene energije z novimi pozitivnimi čustvenimi energijami.

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: