Išči
Generic filters
photo-1461468611824-46457c0e11fd

Kako dvigniti svojo vibracijo s svetlobo

Spremljaj objave: ScalarPrana za Slovenijo
X

Spremljaj objave: ScalarPrana za Slovenijo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Dvignite svojo vibracijo

Skozi vsakdanje življenje, vsaka interakcija, reakcija in trenutek vplivajo na vašo splošno energijsko raven in stanje. Vsaka izbira vpliva na to, ali se premikate v smeri dviga ali znižanja vibracije. Kot vibracijsko bitje v vsakem trenutku bodisi povečate svojo frekvenco, bodisi vaša energija in vibracije upadajo… Spremembe so konstantne.

Ko vam energija odteka ali ste v nizkem vibracijskem stanju, vas bo verjetno oviralo duševno, duhovno in fizično. Nižje vibracijske frekvence so povezane z negativnimi čustvi, letargijo, depresijo…

Ali želite začutiti srečo in dobro počutje?

Odgovor je preprost … Dvignite svojo vibracijo.

 Vsaka izbira in vsak trenutek vpliva na vašo vibracijo.

Vse vaše odločitve vplivajo na vaš svetlobni količnik. To je stopnja svetlobe, ki jo vi oddajate. Ko razstrupljate svoje telo, jasno omejujejo prepričanja in vzorce ter sproščate negativna čustva, se količina svetlobe povečuje. Vsakič se lahko dvignete višje in svetleje.

Ta meditacija vam bo v pomoč:

“Prosim svoj višji jaz, naj me podpre pri usmerjanju v višje svetlobne stopnje in dvigne vibracijo, da uteleša najvišjo raven svetlobe, ki jo varno zmorem. Osredotočite se na predel srca in vdihnite svetlobo. Začutite, kako raste, in ko izdihnete, pustite, da se vam bo srce širilo okoli vas. Začnite vizualizirati svetlobo vse okoli sebe v krogli in najbolj sijajno božansko svetlobo nad vami. Predstavljajte si, da rišete to svetlobo skozi svojo kronsko čakro navzdol vzdolž telesa. Vizualizirajte, da napolni hrbtenico, srce in um s svetlobo. Odprite svoje srce in razširite se v to luč in pustite, da svetloba pronica v vsako vašo celico. Vizualizirajte, da napolni vaše telo, stolp za vzpon in vas poveže z božansko svetlobo zgoraj. Predstavljajte si, da svetloba sega vse do kristalnega jedra matere zemlje, ki vas povezuje s svetlobo spodaj. Pustite, da se svetloba iz jedra matere zemlje steka vzdolž vašega vzpenjajočega stebra, vse do neposredne prisotnosti z božanskim. Ste v središču. Med nebom in zemljo z odprtim srcem. Vdihnite svetlobo in ko izdihnete, pustite, da se ta svetloba širi vse okoli vas.«

Odprite svoje srce, zasijte svojo luč in poosebite svojo visoko vibracijsko resnico.

Uživajte v neverjetni luči, ki vam je na voljo tukaj in zdaj.

Visoko vibracijsko stanje je bistvenega pomena za povezovanje z vodniki in angeli ter za odpiranje duhovnim talentom. S povečanjem vibracije se povečana kreativnost, intuicija, radost, zaupanje, povezanost in ljubezen. Visoka vibracijska frekvenca je tista, ki je usklajena z zdravjem in počutjem, pozitivnimi mislimi in čustvi ter večjo duhovno zavestjo.

Poleg tega vaša vibracija pomembno vpliva na to, kaj pritegnete v svojo življenjsko izkušnjo. Kadar ste v nizki vibraciji, ste usklajeni s privabljanjem več istih … Nadležni ljudje in težke izkušnje ter strupene okoliščine.

Dvignite svojo vibracijo, da privabite pozitivne situacije, srečne ljudi, čarobne življenjske izkušnje in blagoslove.

Teh osem preprostih stvari vam bo pomagalo, da povečate vibracijo:

  1. Gibanje
  2. Meditacija
  3. Zavedanje trenutka tukaj in zdaj
  4. Narava
  5. Uživajte več sadja, zelenjave in pijte dovolj vode
  6. Bodite človek akcije
  7. Odgovornost
  8. Odprto srce
ScalarPrana terapevt in inštruktor Barbara Köveš

Ali ti je bil članek v pomoč?

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem