Išči
Generic filters
9856

Kako lahko dvignete svojo vibracijo v vsakem trenutku?

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Laluna Akademija za osebno in duhovno rast
X

Spremljaj objave: Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS
Prav zdaj je zelo pomembno, da aktivno delujemo na dvigovanju svoje vibracije. Vizualizacija je eden izmed znanstveno potrjenih načinov, kako lahko zelo učinkovito izboljšamo svoje počutje.Vizualizacija ni »novodobna čarovnija«, temveč izjemno učinkovit način, s katerim lahko ustvarimo v svojem življenju stanje in okoliščine, kot si jih želimo.Pri tem gre za aktivno celostno aktiviranje našega uma in možganov ter čustev in srca. Znanstveniki že dolgo časa vedo, da podobe, ki si jih ustvarjamo v svojem umu, močno vplivajo tudi na naše počutje in doživljanje sveta. V možganih se tako aktivirajo isti možganski predeli, ko se v stotinki sekunde denimo odločimo, da bomo dvignili svojo roko in, ko jo dejansko dvignemo.Vsi uspešni posamezniki to vedo. Tako je med športniki že dolgo časa poznana moč aktivnega predstavljanja in vizualizacije. Uporabljajo jo pred pomembnimi tekmami, nastopi itn. Celo študije so pokazale, da so atleti, ki so si do potankosti v umu predstavljali, kako bodo v svojem rekordnem času pritekli do cilja, bili tudi v resnici uspešnejši. Prav tako so z raziskavo ugotovili, da so bili člani nogometne ekipe, ki so si pred tekmo natančno vizualizirali njen potek veliko bolj samozavestni in suvereni. A to so le nekateri primeri izmed mnogih. To velja za posameznike, skupine, družine, podjetja … torej, dobro poznano dejstvo: energija gre tja, kamor jo usmerjaš. Zato je prihodnost na vseh ravneh družbe zagotovo na tej strani. Potrebno bo »drugače«. A, kako, se številni sprašujejo…Kje pa je naša težava? Naša težava leži predvsem v razpršenosti misli in energije, strahovih in drugih energijah nižjih vibracij, način življenja, ki nam ne dovoli, da se ustavimo in zberemo, svoje življenje pa tako prepuščamo v roke sistemu, ki nas ne podpira in povzroča še več stresa. Jasno je: treba bo drugače…A to je krog, ki ga lahko prekinete vi, vsak pri sebi in skupaj.

Vizualizacija za mir…

Čas, v katerem smo se znašli je odličen, da se končno vrnemo k sebi in upočasnimo, zato poskrbite za svoje počutje in vsak dan za začetek izvajajte to vizualizacijo (pri tem čim bolj aktivno aktivirajte podobe, vključite svojo domišljijo, poskusite čutiti vse opisane elemente, predvsem pa začutite občutek MIRU), dodate lahko tudi sprostitveno glasbo:1.     Poiščite prostor, kjer vas nihče ne bo motil in se udobno namestite.2.     Začutite svoje telo in 3–krat globoko vdihnite in izdihnite.3.     Pozornost usmerite v svoja stopala in začutite, kako se dotikajo tal – začutite vaš stik z Zemljo.4.     Še 1-krat globoko vdihnite in izdihnite in se zavedajte vaše povezave z Zemljo.5.     Nato svojo pozornost usmerite na področje prsnega koša in srca (srčno čakro), začutite utrip srca in zopet globoko vdihnite in izdihnite.6.     Zdaj si predstavljate sebe v čudovitem zelenem gozdu, ki se kar bohoti od življenja, obdani ste z mnogimi zelenimi drevesi in zelena barva je vse okoli vas, pomirja vas in hkrati polni z vitalno življenjsko energijo. Prijetno toplo je. Sončni žarki vas grejejo in, ko pogledate gor, vidite jasno modro nebo. Do vas pridejo nežni zvoki ptic in vonj po sveže pokošeni travi.7.     V tem trenutku občutite v svojem srcu Hvaležnost do Matere Zemlje, dreves, ptic, sonca, neba, zraka … in Mir. Hvaležnost in mir vas povsem prepojita.8.     Globoko vdihujete in izdihujete občutek hvaležnosti, miru. Nekaj minut ostanite v tem občutku. Samo bodite.9.     Potem si izberite enega od mnogih dreves in pojdite do njega. Nanj se naslonite in začutite njegovo moč, stabilnost in tisoč-letno modrost, ki jo nosi.10. V tem trenutku se zavedate, da bo vse v redu, ker zaupate sebi, ker veste, da vas bo vaša notranja esenca – svetloba peljala tako kot je v vaše najvišje dobro. Čutite povezanost z esenco v sebi – svetlobo. V njej je vse znanje, modrost in moč.11. Čisto na koncu si predstavljajte, kako iz vaših stopal poganjajo korenine v zemljo, ki so enako močne kot korenine drevesa ob katerem ste.12. Pomigajte z nogami, stopali, raztegnite nežno svoje telo in odprite oči.Vizualizacijo si lahko polepšate tudi s podporo angelov in nadangelov. K sebi mentalno prikličite in pritegnite Nadangela Chamuela, ki bo deloval na vašo srčno čakro.To je ena izmed vizualizacij, izvajajte jo vsak dan, prinesla vam bo notranji mir, stabilnost in okrepila povezavo z Zemljo (in esenco -svetlobo), kar je v tem trenutku za prav vsakega izmed nas izjemnega pomena.Mojca KoprivnikarCertificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light) in Sprostitvena terapevtka po SNHS

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem