Išči
Generic filters
meditation-5286678_1920-6fd3c639

Kako lahko okrepimo 5D svetlobno energijsko mrežo?

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Laluna Akademija za osebno in duhovno rast
X

Spremljaj objave: Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Tako kot velja za našo skupno kolektivno zavest, da je le-ta lahko naravnana na 3D, 4D ali 5D mrežo, to velja tudi za nas kot posameznika in naše življenje, kajti vse je energija (energija so misli, so čustva, energija ste vi) in vse je povezano med seboj. Predstavljajte si energijske mreže, bodisi 3D, 4D ali 5D, kot ogromen bazen energije in ta bazen ustvarjamo mi vsi skupaj, vsak posamezno, skupaj, s svojo naravnanostjo. Zato je vsak posameznik izjemno pomemben.

Zakaj?

Z mislimi, ki jih imate in čustvi, ki jih doživljate lahko (nezavedno ali zavestno) vibrirate in krepite  »svojo« energijsko mrežo (to je lahko 3D, 4D ali 5D), posledično pa se vklapljate tudi v kolektivno mrežo in svojo energijo prispevate v to kolektivno mrežo, jo polnite (tako lahko krepite 3D, 4D ali 5D). V praksi to pomeni, če v vas prevladujejo mislih strahu in čutite strah, to energijo dodajate tudi v kolektivno mrežo (v tem primeru 3D). Če imate misli o ljubezni in radosti in ju čutite v svojem srcu, prispevate energijo k večanju tega ( v tem primeru dodajate k 5D).

Zaradi več-stoletnega »programiranja«, ki izhaja iz mreže 3D (tudi 4D) smo bolj nagnjeni, da nas lažje potegne v nižje vibracije in se moramo za občutenje in doživljanje radosti in ljubezni, sreče, svobode, zavestno naravnati in delovati v to smer. Dobro je vedeti, da za tisto, za kar se z vsako celico svojega telesa odločimo, tisto smo oz. bomo postali. Tako velja za radost, svobodo in ljubezen, kot tudi npr. strah.

Iz otroštva (ali preteklih življenj) imamo pogosto v sebi energije iz 3D, 4D mreže. To so nepredelane vsebine v nas, ki sedaj težijo k temu, da jih transformiramo s podporo svetlobe in angelov. Prav tako se lahko zgodi, da če imate v sebi nepredelane npr. 3D energije, vas tudi te energije od zunaj lažje »zahakljajo«.

Prav zato je prav vsak posameznik izjemno pomemben. Zares je! Pomembno je, da delamo na sebi. Strmimo k temu, da se dobro počutimo. Zavestno in se ne zaustavljamo.

3D (4D) energije, negativne kode in otroštvo

Če ste kot otrok rasli v okolju, ki je bilo negativno (pravimo tudi toksično, disfunkcionalno), kjer so straši na vas obesili številna (tudi čustvena) pričakovanja, zahteve, kritike, ali so bile v zraku čustvene, fizične, spolne zlorabe, prestopanje osebnih meja in nespoštovanje vas kot edinstvene osebe in so vas starši morda videli le kot podaljšek sebe, potem je velika verjetnost, da so na vas pripete t.i. negativne kode (to so programi t.i. negativnih misli in prepričanj), ki so se prenesle naprej na vas od vaših prednikov (staršev, starih staršev itn.). Posledica je, da še danes lahko doživljate strah, nemoč, krivdo – dolžnost, ste anksiozni, jezni, brezvoljni, žalostni, razočarani, zamerite itn

A prišel je čas, da se te negativne kode izničijo, transformirajo in predelajo s podporo svetlobe, saj nam nič več ne koristijo (podpora za to je dejansko izjemna in edinstvena v tem času). Kajti to so energije nizkih vibracij, ki so težke in nas zgolj omejujejo na poti do tega, kar Človek v resnici je – napredno Duhovno Božansko Bitje. Tudi vsi sistemi, v katerih delujemo, trenutno še temeljijo na teh starih energijah. A, ker frekvenca na Zemlji vztrajno raste in se pomika proti svetlobi, ti, z vsem kar so in na čemer temeljijo, razpadajo, kajti niso in ne bodo več kompatibilni z energijami, ki prihajajo. Vse se bo moralo posodobiti. Tudi mi, kot posamezniki. Ključ je, da delate na sebi in prepoznavate vzorce (programe) in delujete v smeri vaše sreče.

Svetlobne kode in transformacija

Pomembno je vedeti, da nikoli niste sami. Zaupana vam je bila misija. Ko se odločimo za korenite spremembe, nam univerzum in bitja svetlobe vedno zelo pomagajo in nas podpirajo. Zares nikoli se ne znajdemo na takšnih poteh in prelomnicah sami. Angeli in naši duhovni vodniki nas usmerjajo k ljudem, ki nam lahko pomagajo, nas podprejo ali nas usmerijo do knjige, izobraževanja, seminarja itn.  Vedno je podpora. Le zares prisluhniti moramo in zaupati.

Pomembno je, da ste zavestni opazovalec energij in opazujete sebe kot tudi okolico in ko zaznate te nizke energije pri sebi, jih dobro »poglejte«, poimenujte jih, ugotovite, kje v telesu jih čutite, jih preučite, raziščite, kako delujejo in kaj vam povzročajo in nato jih ljubeče, kot najbolj ljubeča mama z brezpogojno ljubeznijo pozdravite in spustite. Od tu naprej se že dogaja transformacije energije in zavest se širi … potujete v 4D, kjer presegate odvisnosti od odnosov, sistema in vstopate v svobodo, radost, ljubezen, združenost … In to je že 5D. Lahko izbirate.

Če tako čutite, je dobro tudi, da si poiščete podporo, pomoč v kakšni skupini, na delavnici, individualni terapiji, kajti tako boste ohranjali visoko vibracijo precej lažje, kajti trenutno se res nahajamo v obdobju, ki za vse predstavlja izjemen izziv v držanju prostora za visoke energije. Zato je skupinsko delovanje (morda) trenutno lahko tudi bolj učinkovito.

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem