torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kako v astrološki karti prepoznati obdobje OBILJA & BOGASTVA

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

VAS ZANIMA KAKO S POMOČJO VEDSKE ASTROLOGIJE PREPOZNATI, KDAJ SE VAM BO AKTIVIRALO OBILJE, OZIROMA BOGASTVO?

Trenutno je to zelo aktualno za Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje, in sicer do začetka novembra 2019. Od novembra 2019 pa še za Škorpijone, Rake in Ribe!

Zagotovo se je vsakdo izmed nas kdaj ali celo večkrat vprašal:

“Kdaj bo pa meni uspelo? Kdaj pa mene čaka kakšen večji priliv obilja v življenje?”

Pa tukaj ne mislimo na obilje ljubezni, sreče ali zdravja, v tem prispevku se bomo konkretno dotaknili področja denarnega obilja. Živimo namreč v družbi, v kateri denar še kako potrebujemo. Ko včasih koga slišim da pravi, da denar ni pomemben, bi mu najraje odgovorila, ja mogoče ni pomemben tistim, ki ga imajo. Ker ga imajo dovolj, namreč o njem ne premišljujemo toliko in nimajo z njim skrbi. A če ga nimamo…?

Pri vedski astrološki analizi – Jyotishu se zelo dobro vidi, kdaj in kako boste prišli do večjega materialnega obilja.

Najprej vedski astrologi pogledamo kje se nahajata, oziroma  katero astrološko hišo prehajata, Jupiter – Guru in Rahu – Severni Lunin vozel, saj sta oba označujeta širjenje in bogastvo. Posebej smo pozorni, kadar Jupiter prehaja 2., 6. in 10. hišo, saj ti tranziti označujejo leta, ko je materialno bogastvo tistega, ki mu ta dva planeta prehajata te tri hiše, najbolj verjetno. Te tri hiše so namreč hiše bogastva in materialnega obilja, poleg tega pa v osnovnem zodiaku predstavljajo astrološko znamenje bika, device in kozoroga, vsa ta tri znamenja pa so povezana z zemljo in materialnim.

V drugi polovici leta 2019 pa vse do premika Jupitra iz Škorpijona v Strelca v začetku novembra, imajo tako možnosti za finančno obilje še vedno znamenja skozi katera trenutno prehaja Jupiter, to pa so Tehtnice, saj Jupiter prehaja njihovo 2. hišo, Dvojčki, saj Jupiter prehaja njihovo 6. hišo ter Vodnarji, ker Jupiter prehaja njihovo 10. hišo. Na splošno so torej ta znamenja (velja za ascedent po vedski astrologiji, lahko pa tudi, če imate v teh znamenjih Luno ali Sonce) v tem letu deležna večjega obilja in uspeha kot ponavadi. Seveda pa je veliko odvisno tudi od ostalih postavitev v karti in od obdobjih, v katerih se nahajate. Zato je ta predikcija samo splošna in ne konkretna.

Kdaj točno se bo v vašem življenju obilje manifestiralo, pa nam pokaže tudi Jupitrov pogled iz teh hiš na katerikoli planet, posebej če je ta planet vladar 2. hiše ali pa 11. hiše, ki tudi predstavlja prihodke in denar.

Pri določanju bogastva pa je pomembna tudi Venera – Šukra in vedno je zelo dobro za naš finančni uspeh, če Jupiter gleda na Venero. V tem primeru nas lahko čaka res velik finančni priliv. Venera namreč sama po sebi predstavlja veliko bogastvo in obilje, poleg ljubezni, umetnosti in odnosov. V tem primeru tudi ni pomembno v kateri hiši se Venera nahaja, če jo pogleda Jupiter, nam to prinese obilje.

To lahko hudomušno primerjamo z resnim moškim, ki pogleda lepo žensko in ji je pripravljen ponuditi vso svojo modrost, širino in obilje. Kaj mislite, da mu bo ta ženska vrnila nazaj? Ljubezen. In ljubezen odpira vrata obilja – odpre jih na široko. Tako se odprejo vrata v manifestacijo obilja – denarja, ki vam res sreče same po sebi ne more dati, lahko pa vam zagotovi varnost in materialno neodvisnost, ki je v teh časih še kako pomembna.

Hiša, v kateri se Venera nahaja, bo pokazala, kako bomo prišli do bogastva, če  je to na primer 2. hiša, lahko bogastvo pridobimo z govorom ali preko družine, če pa 6. hiša pa preko dela v javni upravi ali v povezavi z malimi živalmi.

Ni pa pomembno le gledanje od ascendenta, ampak tudi gledanje od znamenja, kjer stoji naša Luna. Tako je zelo pomembno, kdaj bo Jupiter (aspektiral) planet, ki vlada 2. hiši od naše Lune. Tudi takrat se nam lahko zgodi obilje in bogastvo.

Drugi planet, ki ga moramo gledati pa je seveda Rahu, ki poleg Jupitra lahko prinese razširitev in obilje. Torej če Rahu gleda na določeni planet, to lahko prinese bogastvo, posebej če so to planeti, ki vladajo vaši 2. in 11. hiši.

Bogastvo pa prinaša tudi pogled tranzitnega Rahuja na vašega natalnega Jupitra v karti, torej tistega, ki je bil ob vašem rojstvu v določeni hiši ali pa pogled tranzitnega Jupitra na vašega natalnega Rahuja. To je zelo močan določitelj za denarni  dobitek in za resnično veliko bogastvo, kar lahko preverimo pri srečnežih, ki so zadeli na loteriji in na hitro obogateli. Seveda so še nekateri drugi določitelji v karti, ki jih je treba preveriti, a ti so zelo močni in glavni pokazatelji bogastva v naši karti.

Vedno pa je seveda veliko možnosti za obilje, če Rahu in Jupiter stojita skupaj v isti hiši v vaši karti ob vašem rojstvu. Tudi to prinaša materialno bogastvo.

Od premika Jupitra iz Škorpijona v Strelca v začetku novembra 2019 imajo možnosti za finančno obilje naslednja znamenja: Škorpijoni, Raki in Ribe. To bo torej takrat, ko bo začel prehajati Jupiter njihovo 2., 6. ali 10 hišo.

V vedski astrologiji pa ne smemo pozabiti tudi na joge, preko katerih tudi lahko ugotavljamo kdaj se bo človeka dotaknilo bogastvo.

Zapisala: Uršula Zakrajšek – Oracle of Light
Več na: www.oracleoflight.eu

Kako v astrološki karti prepoznati obdobje OBILJA & BOGASTVA 7
Sem vedska astrologinja – jyotish, tarot svetovalka in bralka karmičnega zapisa preko vpogleda v avro. Razlagam sanje, vodim mentorske programe (čuječnost, zvočne terapije) za posameznike, se, učiteljica jyotisha, tarota in drugih kart (Ciganke, Angelske karte, Karte Madame Lenormad, zasnovala in naredila pa sem tudi svoje Orakeljske karte Rozeta.
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij