ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kanalizirano sporočilo iz Plejad 25.10.2020

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS
Dragi naši,
vemo, da se vas veliko ljudi v zadnjih dnevih sprašuje, kam drvi človeštvo. V katero smer plujemo? Kaj se bo zgodilo? Verjemite, vesolje čuti vaš strah, vašo stisko, občutek brezupa, občutek , ko se podira stari svet in hkrati gradi nov. Čeprav se vam trenutno zdi, da plujete skozi močno nevihto, ko je vse razburkano in vas premetava sem in tja, se v resnici svet upočasnjuje. Vaše življenje, z planetom Zemlja vred se zaustavlja. Zaustavlja se tako, kot se zaustavlja življenje človeka, ki se pripravlja na odhod iz tega sveta. In tako, kot se človek tik pred odhodom v druge dimenzije upočasni in se prične zavedati svojega celotnega življenja, ko se mu odvija film česar se je v življenju naučil, kaj je zgrešil in katere priložnosti je izpustil in hkrati čuti, da je tam, kamor odhaja čista ljubezen, polno svetlobe in čudovit svet brezpogojne ljubezni in sprejetosti, tako ste tudi vi sedaj v podobnem trenutku. Ne zato, ker se boste poslovili in zapustili ta planet, temveč zato, da se zaustavite in prenehate hiteti, noreti in se naprezati za nekaj, česar v bistvu sploh ne potrebujete in kar vam ne prinaša dolgotrajnega notranjega zadovoljstva.
Planet Zemlja se upočasnjuje in lahko se zgodi, da se bo na neki točki, za par trenutkov v vesoljskem času, tudi popolnoma zaustavila. Nekateri bodo želeli izstopiti iz nje, nekateri pa bodo končno svobodno zadihali in zaživeli življenje, ki so ga vedno sanjali.
Vaša odločitev je ali se boste prilagodili materi Zemlji, ki vas spoštuje, hrani in vam daje vse, kar potrebujete, da lahko živite. In vse kar zahteva v zameno je, da jo spoštujete in da se ji vsaj občasno zahvalite. Še bolj vesela bo, če boste opazili njeno lepoto, harmonijo in se nahranili z njeno energijo. Energija Zemlje je zdravilna. In ko boste pričeli ceniti to, kar vam daje, ko jo boste pričeli spoštovati, kot ona spoštuje vas, ko boste pričeli spoštovati vsako živo in neživo bitje, ki je kot vi, en droben delček vesolja, takrat boste lahko začutili, kdo dejansko ste. Da ste en del velikega univerzuma. Vesolja, ki ga ni konec. In da kot človek nisi vreden nič več kot kdorkoli drug.
Svetujemo vam, da se tudi vi upočasnite, zaustavite. Sedaj imate čudovito priložnost za to. Da se upočasnite, zaustavite in razmislite, kaj si pravzaprav želite. Si res želite samo materialne stvari? Vam res prinašajo zadovoljstvo? Ste res srečni, ko imate vse, kar si želite? Ali pa se takrat, ko si kupite vse kar si želite pojavi nova želja po materialnosti, ki vam prinaša kratkotrajno zadovoljstvo?
Sedaj imate enkratno priložnost, da najdete lepoto v preprostosti in hvaležnosti. Poglejte okrog sebe. Poglejte naravo. Tako je preprosta in hkrati tako bogata. In v njej vlada mir in skrita harmonija. Neskončna modrost, usklajenost in varnost.
Vzemite si dan, dva odmora od televizije, radia, telefona, računalnika. Če bo kaj nujnega, vas bodo obvestili, brez skrbi. Nekoč ste znali tako živeti.
Pojdite v naravo, vsedite se in jo samo opazujte, čutite, dihajte z njo. Recite telesu, da mu dovolite, da se sprosti. Sprostite svojo čeljust, sprostite ramena, sprostite vsak del telesa. Pobožajte travo, hodite po listju. Poslušajte ptičje petje in se nasmejte igri živali. In veste kaj boste opazili? Narava in živali se ne obremenjujejo s tem, kaj se dogaja po svetu. Ker ne vedo. In tudi če bi vedele, bi vedele, da je vse samo trenutek v neskončnosti.
Ustavite se in pri sebi razmislite kaj vam je v življenju res pomembno.
S svetlobnimi pozdravi,
Svetlobna bitja iz Plejad
  • Članki
Kanalizirano sporočilo iz Plejad 25.10.2020 3
Sem nežna in empatična duša, ki obožuje naravo, živali in odkar pomnim imam srčno željo pomagati drugim. Vodim podjetje Serepenthine, kjer v programih “Healing&Balance, Young&Free, Spirit&Soul in Angels Touch pomagam empatičnim in intuitivnim otrokom, starejšim, osebam z demenco, umirajočim in njihovim svojcem ter izvajam program za pridobivanje osebne moči in samozavesti. V novembru se odpira Mala šola intuicije in Šola za empate. Živim in uživam v svojem poslanstvu 🙂

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
SanYoga - tedenska vadba 201
17:30 - 19:30