torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Ključi za zavestno ustvarjanje – Božanska matrika

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Ali je mogoče spontano zdravljenje? Ali je mogoče, da se takoj povežemo z vsemi in vsakomur v vesolju? Ali je mogoče, da se povezujemo prek časa in prostora?

Znanost in duhovnost rešujeta največje skrivnosti preteklosti in vedno več dokazov kaže, da je odgovor na prej zastavljena vprašanja DA.

Obstaja kraj, kjer se začne vse, mesto čiste energije, kjer je mogoče vse – od osebnega uspeha, obilja in ozdravitve do neuspeha, pomanjkanja in bolezni … vse od naših največjih strahov do najglobljih želja se začne na mestu čiste energije in vseh možnih potencialov.

Oče kvantne teorije Max Planck je že davnega leta 1944 dejal, da se v matriki rodijo zvezde, DNK in vse vmes. Nedavna odkritja dokazujejo, da je resnična, manjkajoči člen v našem razumevanju, ki predstavlja most med domišljijo in resničnostjo ter odseva stvari, ki jih ustvarimo na podlagi svojih prepričanj.

Kako deluje sila matrike?

Gregg Braden v knjigi Božanska matrika predstavi 20 ključev za zavestno ustvarjanje ter nam pokaže, kako lahko čudeže svoje domišljije spremenimo v resničnost. Znanost pojasni v razumljivem jeziku z zgodbami iz življenja in pokaže, da nas omejujejo le naša prepričanja.

»Vsa materija izvira in obstaja zgolj zaradi sile … Predpostaviti moramo, da zanjo obstaja zavestni in inteligentni um. Um, ki je matrika vse materije.«
Max Planck, 1944

Max Planck je tako opisal univerzalno polje energije, ki povezuje vse v stvarnosti božanske matrike.

»Božanska matrika je naš svet. Prav tako je vse v našem svetu, kar smo mi in vse, kar ljubimo, sovražimo, ustvarimo in doživljamo. Živimo v božanski matriki in smo kot umetniki, ki izražajo svoje najgloblje strasti, strahove, sanje in želje prek esence skrivnostnega kvantnega platna. Vendar smo prav tako platno kot tudi podobe na platnu. Smo barve in čopiči. V božanski matriki smo tako seme čudeža kot tudi čudež sam.«

NE SPREGLEJ: Knjiga Gregga Bradena Med znanostjo in duhovnostjo
v
akciji -20%. V
eč: TUKAJ >>

Obstoj primarne mreže energije – božanske matrike, ki povezuje naša telesa, svet in vse v vesolju, predpostavlja, da smo morda veliko več kot zgolj mimoidoči opazovalci v nekem kratkem časovnem trenutku stvarnosti, ki že obstaja.

Eksperimenti s področja kvantne fizike so pokazali, da opazovanje nečesa tako majhnega, kot je elektron – ko se le za trenutek zavedamo njegove dejavnosti –, spremeni lastnosti opazovanega predmeta. Izvedeni eksperimenti dokazujejo, da je že samo opazovanje dejanje kreacije in da zavest ustvarja.

Kvantna teorija in starodavna besedila kažejo, da na nevidnih ravneh ustvarjamo načrte za odnose, kariere, uspehe in neuspehe v vidnem svetu. S te perspektive božanska matrika deluje kot ogromen kozmični zaslon, na katerem vidimo nefizično energijo svojih čustev in prepričanj (svojo jezo, sovraštvo in bes ter tudi ljubezen, sočutje in razumevanje), ki se manifestirajo v fizičnem življenju.

Podobno kot filmsko platno, ki preprosto odseva podobo česar koli oz. kogar koli, kar smo ujeli na film, tako tudi matrika brez sodb odseva naša notranja doživljanja in prepričanja, ki jih bomo manifestirali v fizičnem svetu.

Podobno, kot umetniki izpopolnjujejo svojo sliko, vse dokler ta po njihovem mnenju ni ravno pravšnja, tudi mi prek božanske matrike počnemo enako s svojimi življenjskimi izkušnjami. S svojo paleto prepričanj, sodb, čustev in molitev se znajdemo v odnosih, službah ter okoliščinah podpore in izdaje, ki se odvijajo z različnimi posamezniki na različnih prizoriščih.

Domneve, da živimo v prilagodljivem svetu, v katerem sami ustvarjamo, nam kažejo, kakšno izjemno moč imamo za stvarjenje. Zavestna in kreativna uporaba božanske matrike nas spodbuja, da spremenimo pojmovanje svoje vloge v vesolju. Matriko nagovarja jezik čustev. Čustva govorijo jezik našega telesa in nam poročajo, kako doživljamo resničnost, ki jo sami ustvarjamo.

Ključi za uporabo moči matrike

Ključ za uporabo moči matrike je sprejemanje štirih temeljnih odkritij, ki jo povezujejo z našim življenjem.

Odkritje št. 1: Obstaja polje energije, ki povezuje vse v stvarnosti.

Odkritje št. 2: Temu polju pripada vloga zbiralnika, mostu in ogledala vseh naših prepričanj.

Odkritje št. 3: Polje je nelokalno in hologramsko. Vsak del polja je povezan z drugimi deli in vsak del v manjšem merilu odseva celoto.

Odkritje št. 4: S poljem komuniciramo z jezikom čustev. Mi lahko prepoznamo in uporabimo resničnosti, ki določajo vse: od naše ozdravitve do uspeha odnosov in kariere.

Prav zaradi naše vesoljne povezanosti lahko podpiramo, delimo in sodelujemo v radostih ter tragedijah življenja vsepovsod in vselej.

NE SPREGLEJ: Knjiga Gregga Bradena Med znanostjo in duhovnostjo
v
akciji -20%. V
eč: TUKAJ >>

Kako pa takšno moč uporabimo? Z razumevanjem, da pravzaprav ne obstajajo ‚tukaj‘ in ‚tam‘ ali ‚takrat‘ in ‚zdaj‘. Če na življenje gledamo kot na univerzalno povezan hologram, je tukaj že tam in je takrat že vedno bil zdaj.

Starodavne duhovne tradicije nas opominjajo, da v vsakem trenutku dneva sprejmemo odločitve, ki izražajo naše stališče do življenja. Vsako sekundo svojega življenja vplivamo nase, naše odločitve ga podpirajo ali omejujejo.

Vsako sekundo se odločimo, ali bomo dihali globoko, polni ljubezni do življenja, ali bomo delali plitve vdihe, izpolnjene s strahom, ki zanikajo življenje.

Vsako sekundo se odločamo, ali bomo do drugih ljudi spoštljivi oz. nespoštljivi.

Vse sekundne izbire prinašajo posledice, ki se raztezajo skozi naša življenja. Naše individualne odločitve se združijo in postanejo naša kolektivna stvarnost.

Kako preživeti naš čas v zgodovini?

Predvsem tako, da ustvarimo nov način razmišljanja. Če razumemo in uporabljamo pravila božanske matrike, smo našli ključ do svoje globoke ozdravitve, največje radosti in našega preživetja kot vrste.

Več v knjigi Božanska matrika na povezavi TUKAJ >>

Pripravila: Mirela Smajić
www.pravljicna-agencija.si

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij