FeaturedOsebna rast

Ko se zgodi… – Impresije iz postelje

»Tako kot je, je prav.« Martin Kojc

Ko se zgodi, se zgodi... – tudi meni se je zgodilo. Najprej sem se borila, potem poskušala sprejeti svojo nemoč... Pride vedno ob nepravem času, popolnoma nepredvidljivo, a vendar je to najbolj intimen pogovor mojega telesa z menoj... ne vem in niti ni pomembno, ali sem podlegla moči virusa ali se zastrupila s hrano... Vsak zase točno ve, na katerem področju svoje telo vodi do praga vzdržljivosti ali čez. Trenutno akutno stanje je le posledica... Pravzaprav sem dobro, le telo je in mi govori, naj se umaknem, zato sem se in si bom vzela čas za počitek, regeneracijo.

Popolna predaja brez odpora, upora…, zaznavanje diha, ki vstopa svež skozi nosnice in čisti, boža nosnice… Vse samo je, dih prihaja in odhaja, čisti … Čustva so na čakanju, miselni svet je umirjen, preprosto ni potrebe po kakšni aktivnosti … Sprejemam telesno bolečino, vendar tega ne potenciram, samo zavedam se vsega dogajanja v sebi…

»Ko je stiska najhujša, je pomoč najbližja.« Martin Kojc

Si dam dovoljenje, da izstopim iz linearnega in hkrati umetnega sveta? Dam, kajti ta trenutek nisem sposobna iti v interakcijo z ostalim svetom. Čas je zame, za popoln odklop, za zaznavanje sebe. Opazujem odzive v telesu. Pravzaprav občutim neko radost, kot da se duša radosti, saj sem na neki boleč, a nujen način našla stik z njo in se ji približujem skozi ritem dihanja, vdih, izdih, So Ham, Jaz Sem …

Kdaj sem občutila popolno predajo? Običajno po kakšnem izrednem dogodku, po katarzi … Preletim dogodke in primerjam občutke, ki mi dajejo neverjeten občutek notranje svobode, nenavezanosti … ob izbruhu vulkana na Stromboliju, kjer smo prenočili (bila sem tako majhna pred silo narave, a hkrati tako velika, da mi je bilo to dano videti), ko me je pretresla diagnoza, ki so mi jo postavili, ob smrti bližnjega, ob odločitvi in ob bungee skoku, prva hoja čez žerjavico …, ko sem bila najbolj na tleh … Res je, najčistejša in najbolj vzvišena stanja pretočnosti se vedno zgodijo le takrat, ko dosežem popolno dno, ko se zgodi mali kvantni preskok – ko npr. vodikov atom z enim elektronom spremeni smer iz ustaljenega ritma krožnice in si izbere drugo na poti spirale.

Se moram res spraviti do roba, da se začutim in prepoznam v svojem bistvu? Je bolezen edini način, da najdem stik s seboj? Esenca celostnega bivanja se skriva ravno v tem pretoku – biti v stiku s seboj. Zunanji svet nas sili v to, da smo čim manj povezani s seboj, da smo čim bolj izpostavljeni zunanjemu vplivu potrošniške družbe.

Namen pisanja je prebuditi v tebi zavedanje, upanje, da si in smo sposobni odkriti in prebuditi notranjo moč, ki nedvomno deluje po zakonih narave. Te pa lahko spoznamo z opazovanjem sebe, s spraševanjem ter spremembo.

»Samospoznavanje je edini način za spremembo nekega stanja, ki mi ne ugaja.«
Martin Kojc

Na svojih predavanjih rada podam primerjavo z avtomobilom. V hladnih dneh ima marsikdo težave pri vžigu motorja, najsi 'prebija' elektrika, ali pa se je izpraznil akumulator. Takrat hitro ukrepamo, hitro poiščemo pomoč, da odkrijemo vzrok in ga odpravimo. Stroški pri tem niso pomembni in popolnoma razumemo, za kaj gre. Ko pa gre za nas, kaj storimo? Ko telo zategne ročno zavoro, običajno preslišimo opozorila in dodamo plin. Iščemo hitre rešitve, da bi zmogli nadaljevati v istem ritmu, kajti mudi se, imamo toliko obvez in običajno moramo še nadomestiti morebiti izpad produktivnega dneva. Naučimo se zatreti sebe, svoje telo, se preslišati, da lahko ugodimo potrebam linearnega sveta, ki nas drži v svojem primežu, da si lahko omogočimo preživetje. Kruto kajne!? Iz tega sveta, podrejenega neubranosti, lahko zaidemo še globlje v skrajnost zdravstvenega sistema. Še vedno pritiskamo na plin, zategujemo ročno, skozi odprto okno pa vpijemo, »Doktor, potisni moj avto«?! Morda pretiravam, presodite sami. Če se vam je telo odzvalo s spremembo, potem je morda v tem nekaj resnice. Kako se vam sliši, če rečem, da sem na bolniškem dopustu samo zato, da si lahko vzamem čas zase?

»Popoln notranji mir in ravnovesje je normalno stanje človeka.« Martin Kojc

Ste vedeli, da podzavest ne loči, kaj je dobro in kaj slabo, samo je in izvršuje. Kot program, ki je naložen v nas in deluje. Trenutne bolezni, stiske pa nas na ljubeč način (čeprav zdaj ni pravi čas) pripravijo, da pogledamo, kaj počnemo s seboj. Vse z namenom, da morebiti kaj spremenimo.

Ko se sprejmeš, se sprejmeš brez odsotnosti ega, takrat nimam potrebe, da na nekoga naredim vtis, lahko sem, kar sem, in to zadošča, kajti le takrat se v meni prebudi notranja moč, da se prepoznam, da se slišim, da si upam storiti kaj drugače, da se upam ljubeče podpreti in odpustiti nesmisle. Pretočni in povezani s seboj smo takrat, ko odvržemo navlako, ki nas omejuje.

Želim vam veliko povezanosti s seboj ter svetlih misli.

 • Članki

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.

My bookmarks Print listing Add Bookmark

Društvo Pesem duše

 1. Home
 2. »
 3. Bioterapija
 4. » Društvo Pesem duše
Kontaktni podatki
Telefon: 070788788, 040-155-929
Facebook:
Naslov:
Brežice, Ljubljana in Prebold pri Celju, Brežice
Naši dogodki, delavnice
Dogodki:
Opis
Opis:

Karmična diagnostika, Šamanizem, Regresija, Progresija, The Reconnection, Theta healing, Mandale, Energijske slike, Osebna in karierna svetovanja, Reiki, Hipnoza in NHR™, Energijsko čiščenje in urejanje prostorov, Meditacije s šamanskim bobnom, Delavnice karmične diagnostike, Delavnica Obilje in denar, Delavnica Sorodne duše, Zakon privlačnosti, Barve in barvna terapija, Ustvarjalna akademija – Pesem duše, TV in spletna oddaja Preprosto naravno.

Smo društvo za osebni, ustvarjalni kreativni in duhovni razvoj. Z akademijo, delavnicami, svetovanjem, lastno TV oddajo in ozaveščanjem javnosti prek javnih medijev osvetljujemo posameznikom pot v boljše in bolj kakovostno življenje.

Skupinske aktivnosti:
• Ustvarjalna akademija – Pesem duše:
Osnovno izobraževanje za osebno rast (1-letni program)
Poglobljeno izobraževanje za osebno rast / izobraževanje za svetovalce (2-letni program),

Potrdilo - diploma:
Ob koncu izobraževanja oziroma določenega segmenta se prejmejo sledeča potrdila:
Potrdilo o uspešno zaključeni Ustvarjalni akademiji Pesem duše
Theta Healing®: Osnovni (Basic) DNK, Nadaljevalni (Advanced) DNK, Manifestacija in obilje
Reiki: I., II. in III. stopnja
Karmična diagnostika
Več o Akademiji: Tukaj

• Šamanske delavnice s šamanskim bobnanjem (šamansko potovanje s pomočjo bobna, žival moči, duhovni učitelj, divinacija, ples, razrešitev in nameni odnosov);
• Reiki tečaji (1. stopnja, 2. stopnja, 3. stopnja - mojstrska, učiteljska stopnja);
• Vodene skupinske meditacije;
• Delavnice karmične diagnostike;
Individualne aktivnosti in aktivnosti za posameznike/pare/družine/podjetja:
• Individualne / partnerske / družinska svetovanja in postavitve na osnovi karmične diagnostike, theta healinga, ponovne povezave/reconnection, reikija.
• Osebna in življenjska svetovanja;
• Karierna in poslovna svetovanja;
• Individualna regresija;
• Individualna progresija.

Druge aktivnosti:
• mandale in energijske slike;
• TV in spletna oddaja Preprosto naravno;
• aktivnosti s šamanskim bobnom;
• pomoč in svetovanje ljudem prek spletne strani, foruma in bloga;
• ozaveščanje javnosti prek medijev javnega obveščanja z namenom osvetliti ljudem pot v bolj kakovostno življenje.

Akademijo, delavnice, regresijo, progresijo, terapije in meditacije vodi Zoran Zavor, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj - karmične diagnostike, integralne biorgonomije, theta healinga, regresije, progresije, ponovne povezave/rekonnection, reikija - skratka celostnega naravnega pristopa. Poleg Zorana izvajajo svetovanja in na delavnicah sodelujejo tudi drugi strokovnjaki s področja komplementarnega naravnega življenja.

ZORAN ZZoran_Zavor_Pesem_duse[1]AVOR ~ predsednik društva Pesem duše, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj, osebna svetovanja, ustvarjalna akademija življenja Pesem duše, svetovanje karmična diagnostika, regresija, hipnoza in NHR™, organizacija in vodenje oddaje "Preprosto naravno" ...

Pot v svet energij se mi je na široko odprla leta 1999 z Reikijem, ki sem jo nadaljeval z integralno biorgonomijo, karmično diagnostiko, meditacijami in raznimi energijskimi vajami. S 1. generacijo sem se vpisal v Šolo za bioenergoterapevte, ki jo je vodil g. Marjan Ogorevc. Šolanje sem zaključil leta 2006 in pridobil certifikat pri GZS. V šoli sem osvojil znanja s področja uradne, tradicionalne indijske in tradicionalne kitajske medicine, radiestezije, barvne terapije, integralne biorgonomije, karmične diagnostike in dosti drugih znanj, ki so nam jih posredovali predavatelji. Sedaj vsa znanja uporabljam pri svetovanjih, regresiji, progresiji, meditacijah, akademiji, ter tečajih in delavnicah.

V letu 2012 sva z Urško Korun odprla vrata Ustvarjalne akademije Pesem duše, ki je vrhunska kombinacija znanj in metod osebne rasti, razvoja in dela z energijami.

Prav tako se je v letu 2012 pod našim vodstvom začela predvajati TV in spletna oddaja o naravnem načinu življenja, duhovnosti in osebni rasti z naslovom "Preprosto naravno".

Z Urško vodiva šamanske delavnice s šamanskimi bobni, potovanje v šamanske svetove s pomočniki ter šamansko zdravljenje.

Ukvarjam se še z: regresijo in ugotavljanjem vpliva preteklih življenj in krajev, v katerih smo živeli; progresijo; s šamanizmom in naravnimi načini življenja; Medicinskim kolesom - Medicine Wheel; Ponovno povezavo (The Reconnection), Theta healing, Hipnoza, NHR™, Zakon privlačnosti, energijsko čiščenje in urejanje prostorov in zemljišč.

Moje delo je usmerjeno v ozaveščanje ljudi o moči srca in brezpogojne ljubezni; o naši duši, njeni edinstvenosti in celoti - združenosti srca, duše in uma, ki premaga vse ovire in težave. Odkrivanje in razreševanje vzrokov s pomočjo karmične diagnostike, theta healinga in svojih metod. Tudi za tiste, za katere mislimo, da ni rešitve, vedno obstaja pot. Z veseljem pomagam ljudem, da si sami lahko izbirajo svojo življenjsko pot.

Odločitev živeti z življenjskim poslanstvom ali brez njega - je vedno naša izbira.

Kontakt: pesem.duse@gmail.com / 00386 (0)70 788 788
_________________________

Urska%20Korun[1]URŠKA KORUN ~ podpredsednica ter vodja administracije in kreativnih projektov v društvu Pesem duše; specialistka za osebno rast in razvoj; ustvarjalka, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno; delavnice in meditacije na teme osebnega razvoja in rasti.

Po izobrazbi sem univ. dipl. ekon., zelo uspešno sem študij zaključila leta 2007. Dokončala sem več strokovnih izobraževanj s področij osebne rasti in vitalnega življenja, med katerimi izstopajo 2,5-letno šolanje za bioenergoterapevta in 1-letno specialno izobraževanje o Karmični diagnostiki, oboje pod strokovnim vodstvom Marjana Ogorevca. Dokončala sem tudi 2-letno izobraževanje o metodah osebne rasti in dela z energijami na Ustvarjalni akademiji Pesem duše, pod strokovnim vodstvom Zorana Zavorja.

Izvajam poglobljene seanse za pomoč in osebno rast, ki temeljijo na Karmični diagnostiki, katero po potrebi kombiniram s številnimi drugimi praksami: Regresija in Progresija, Šamanizem, Reiki, Integralna biorgonomija, Barvna terapija, Masaža, Delo s preminulimi, Medijstvo in delo z duhovnimi vodniki, Thoth Tarot, Postavitev družine, Energijska umetnost, ThetaHealing®, I-Ching itd.

Pomagam ljudem v osebni stiski, pri težavah v vseh vrstah odnosov (partnerstvo, družina, na delu, v šoli itd.), vsem, ki ne vedo, kako naprej v zasebnem ali kariernem življenju. Uspešno pomagam tudi vsem, ki čutijo pri sebi tesnobo ali zastalost, pa ne vedo, kaj storiti. Pogleda se vzrok za nastalo stisko, se ga ozavesti in usmeri na tisto pot, ki jo oseba čuti kot pravo. Rešiti se da vse tisto, kar je človek sam pripravljen spremeniti.

Poudarjam, da je prizemljevanje vsega, kar se naučiš, ključnega pomena za dejanski razvoj. Zatorej je vse, kar se naučim, trdno preverjeno in prizemljeno skozi osebne izkušnje, redno vsakodnevno delo in čas, ki pokaže dejansko korist.

Organiziram razne vrste delavnic na temo osebne rasti in vitalnega življenja - moderne šamanske delavnice s šamanskimi bobni, delavnice karmične diagnostike in osebne rasti, Ustvarjalno akademijo Pesem duše. Izvajam in vodim redne mesečne meditacije s šamanskim bobnom.

V projektu TV in spletne oddaje Preprosto naravno delam kot glavna organizatorka, voditeljica in urednica. Lahko se pohvalim, da sem tudi idejna avtorica naslova oddaje in ustvarjalka logotipa. Z ekipo se skupaj trudimo doseči čim bolj kakovosten in jasen izdelek, to so oddaje o vitalnem in naravnem načinu življenja ter o vsem, kar dela naš vsakdan zanimiv.

Rada zajadram v umetniške vode in sem samouka umetnica; za svoje srce ustvarjam, oblikujem, slikam na platno in fotografiram. Občasno priredim umetniške razstave, da predstavim svoja dela širši javnosti. Rezultat raziskovanja so likovna dela na platnu, klasične in energijske slike, mandale ter druga umetniška dela. Galerija del je objavljena na Facebook strani Urška Korun Art. V prostem času obožujem zdravo gurmanstvo, odkrivanje zanimivih kotičkov pod soncem, vrtičkarstvo, pohodništvo in druge športne aktivnosti na prostem.

Kontakt: urska.pesemduse@gmail.com

Specialistka za osebnostno rast in razvoj
Podpredsednica ter vodja administracije in kreativnih projektov v društvu Pesem duše; ustvarjalka, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno; vodenje delavnic in meditacij na temo osebnega razvoja in rasti.

Send message to Urška Korun

').insertAfter('li.post-58221 h2'); } }); Add to cart
 • Kanaliziranje in uporaba angelskih kart

  23.90
 • ').insertAfter('li.post-55557 h2'); } }); Add to cart
 • 101 pot do sreče

  5.90
 • ').insertAfter('li.post-56145 h2'); } }); Add to cart
  Tagi
  Pokaži več

  Helena Cesar

  Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Close

  Deli to s prijateljem

  NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
  Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
    Kadar koli se lahko odjaviš !