četrtek, 19 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kristal kot Talisman resnice in upanja

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Kristal kot Talisman resnice in upanja

Amazonit se uporablja kot talisman resnice in upanja.

Amazonit je kamen miru, resnice, harmonije, komunikacije, iskrenosti, ljubezni, poštenosti, integritete.

Zaradi prelivajoče se zeleno modre barve, je povezan z elementi zemlje in vode.

Zdravljenje z amazonitom prinaša izboljšanje vašega čustvenega in duhovnega počutja in tudi vrsto fizičnih zdravilnih koristi.

Kristal nam pomaga uravnotežiti naš notranji svet, tako, da spet poravnamo svoje čakre in uravnovesimo svojo moško in žensko energijo, naš jin in jang. Amazonit je še posebej učinkovit, ko gre za čiščenje duševne megle, ki se kaže kot posledica prekomerne izpostavljenosti tehnologiji.

Če je vaš um preveč aktiven in ne morete prenehati razmišljati o problemih, potem je lahko amazonit pravi kristal za pomirjanje. Pomirjanje tesnobnih razpoloženj in samouničujočih misli je tisto, kar amazonit počne najbolje. Prav tako je ga imejte pri roki, ko morate dvigniti svojo samozavest. Deluje tako, da se vedno postavite na prvo mesto.

Za tiste, ki se spopadajo s preteklimi travmami, lahko amazonit prinese tudi svojo zdravilno energijo, ki vam bo pomagala stopiti naprej. S tem, ko pomaga umu, da filtrira stres in tesnobo ter se nauči opustiti tisto, kar nam ne služi več, pomaga zakrpati stare rane in narediti težave veliko bolj obvladljive.

Ta poseben kristal pomaga manifestirati pot do naših največjih sanj in želja. Amazonit nas opominja, da sami nadzorujemo svojo usodo in da bodo naše odločitve vplivale na našo pot.

Čakre in amazonit

Amazonit je povezan tudi s srčno čakro, mestom, ki se pretaka s svetlobo in ljubeznijo, ki jo lahko daje in sprejema. Ko je srčna čakra blokirana, je težko zaupati komurkoli, se odpreti in biti prijazen, kar lahko vpliva na vaš občutek lastne vrednosti in povzroči destruktivno vzorce.
Odličen je za pomoč pri razpršitvi vse te nakopičene negativne energije iz vašega sveta.

Amazonit vam kot kristal grlene čakre pomaga, da začnete jasno komunicirati in znate postaviti zdrave meje. Pomaga stopiti strah “kaj bodo pa drugi rekli” in strah pred obsojanjem, da lahko stopite v luč. Ne glede na pričakovanja, ki jih imajo drugi, niso niti približno tako pomembna kot resnica vašega srca.

Kristal prinaša večjo jasnost in pristnost v dušo. Ko se počutimo udobno v svoji koži in se povežemo s svojim najbolj resničnim jazom, nam to pomaga, da naredimo duhovni preskok in odpremo svoj um in srce za neskončne možnosti.

Vibracija amazonita lahko pomaga pri uravnavanju težav s ščitnico. Za tiste, ki se spopadajo s pomanjkanjem kalcija, lahko amazonit učinkovito pomaga telesu, da bolje absorbira kalcij. Poleg krepitve zdravja kosti pomaga tudi, da so lasje bolj sijoči in močni.

Je tudi izjemen pri pomoči celic pri regeneraciji, še posebej po bolezni, poškodbi ali padcu imunskega sistema. Pomaga tudi pri kožnih boleznih.

Dom in Feng Shui

Amazonit postavljen v vašem domu deluje s svojo magijo, da pomaga pri bistvenem zdravljenju, ustvarja zatočišče miru in prostora kjer ste lahko resnično to kar ste.

Pri partnerstvu, lahko amazonit pomaga prinesti harmonijo med vami in vašo ljubljeno osebo, tako, da pomaga odpreti srca.

Amazonit postavite tudi blizu svoje postelje, še posebej, če ste nagnjeni k temu, da težko zaspite in imate preveč dejaven um.

Kristal Amazonit je na voljo v naši trgovini: TUKAJ >>

Upoštevajte: Vse informacije na tem spletnem mestu, vključno z informacijami v zvezi z zdravstvenimi stanji, zdravljenjem in izdelki so zgolj informativne narave. Prosimo, da se posvetujete s svojim zdravnikom, preden začnete s kakršnim koli alternativnim zdravljenjem.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
Naloži Več
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij