Išči
Generic filters
foto pexels.com

Ljubite svojega notranjega otroka

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Louise L. Hay
X

Spremljaj objave: Louise L. Hay

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS

Zdravljenje ran iz preteklosti

Spoznala sem, da je delo z notranjim otrokom neprecenljive vrednosti, ko se trudimo ozdraviti rane iz preteklosti. Nismo vedno v stiku z občutki prestrašenega otroka znotraj nas. Če je bilo vaše otroštvo prepolno strahu in bojev in se miselno še naprej ponižujete, ravnate enako tudi z otrokom v sebi. Vendar nima otrok v vas kam iti. Preseči morate omejitve svojih staršev. Vzpostaviti morate stik z izgubljenim otrokom znotraj sebe. Mora vedeti, da vam je mar zanj.Vzemite si trenutek in povejte mu, da ga imate radi: “Rad te imam. Ljubim te. Res te ljubim.” Mogoče ste to govorili odraslemu v sebi. Začnite govoriti malemu otroku. Vizualizirajte, da ga primete za roko in ga nekaj dni vodite s sabo, kamorkoli greste. Videli boste, kako čudovito radostne izkušnje lahko doživite.
Če se ne morete približati drugim, je to zato, ker ne veste, kako bi se približali otroku, ki je v vas. Vaš notranji otrok je prestrašen in trpi. Stojte mu ob strani.
Morate komunicirati s tem delom sebe. Katera sporočila bi radi slišali? Mirno sedite v tišino, zaprite oči in govorite svojemu otroku. Če se z njim niste pogovarjali 62 let, bo mogoče potrebno kar nekaj časa, preden bo otrok verjel, da resnično želite govoriti z njim. Bodite vztrajni: “Rad bi govoril s tabo. Rad bi te videl. Rad bi te ljubil.” Uspelo vam bo vzpostaviti stik. Lahko boste videli otroka v sebi, lahko ga boste čutili in slišali.Ena od prvih izjav, za katero se lahko odločite, ko ga prvič nagovorite, je opravičilo. Recite, da vam je žal, ker v vseh teh letih niste govorili z njim, ali da vam je žal, ker ste ga tako dolgo kregali. Povejte mu, da želite nadoknaditi čas, ki sta ga preživela ločeno. Vprašajte ga, kako ga lahko osrečite in česa se boji. Vprašajte, kako lahko pomagate in kaj bi rad od vas.

Povzeto iz knjige Moč je v tebi >> … sedaj -20% popust

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Louise Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem