Išči
Generic filters
foto pexels.com

Meditacija s kundalini mantro sat nam

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Nadaljevanje tretjega članka Meditacija za zdravljenje vzorcev obsojanja

4. Meditacija s kundalini mantro sat nam (»Resnica je moje ime«)

Kadar meditiramo z mantro, imamo priložnost, da izkusimo transcendentalno stanje sprostitve. V takem stanju znižamo raven kortizola in preuredimo živčni sistem.Jutranja meditacija, četrti dan:Sedite udobno s prekrižanimi nogami na tleh ali vzravnano na stolu. Mirno zaprite oči in se počasi osredotočite na točko med obrvmi (tretje oko). Začnite ponavljati mantro: sat nam, sat nam. Dihajte na dolgo in globoko, ko še naprej ponavljate mantro. sat nam, sat nam. Če vaše misli skrenejo, se mirno vrnite k mantri: sat nam, sat nam. Sedite eno do dvajset minut in mirno ponavljajte mantro. Ko meditacijo dokončate, počasi odprite oči in počivajte v pogledu pred seboj. Ko zaključite z meditacijo, ne pograbite takoj telefona. Počivajte minuto ali dve in dopustite telesu, da se vrne v prejšnje stanje. Po meditaciji bodimo pozorni, kako se počutimo čez dan. Morda bomo manj razdražljivi, z več energije in veliko manj obsojevalni. Kadar opazimo, da se nagibamo k misli obsojanja, samo ponovimo mantro sat nam in se vrnemo domov.

Povzeto iz knjige Razstrupite se obsojanja >>

Se nadaljuje….Druge knjige Gabrielle Bernstein: Pripravila: Mirela Smajić, PRavljična Agencija – Srčna komunikacija in odnosi z javnostmi www.pravljicna-agencija.si

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem