Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Meditacija za zdravljenje vzorcev obsojanja

foto pexels.com
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Nadaljevanje drugega članka Meditacija za odpuščanje

3. Meditacija za jezdenje valov občutkov

Ta meditacija je odlična za zdravljenje vzorcev obsojanja, ker nam pomaga spoštovati občutke, ki se skrivajo za tem. Kadar nosimo v sebi obsojanje, pravzaprav tlačimo bes. Najpreprostejši način, da očistimo obsojanje, je, da se potopimo v občutek in pridemo ven na drugi strani.
Jutranja meditacija, tretji dan:
Sedite udobno s prekrižanimi nogami na tleh ali vzravnano na stolu. Zravnajte ramena in počasi zaprite oči. Globoko vdihnite. Ko vdihnete, spoštujte vse občutke, ki se vam pojavljajo. Ob izdihu občutke osvobodite. Globoko vdihnite še enkrat. Ko vdihnete, spoštujte vse občutke, ki se vam pojavljajo. Ob izdihu jih osvobodite. Vdihnite. In spoštujte vse občutke, ki se vam pojavljajo. Ob izdihu jih osvobodite. Nadaljujte ciklus dihanja. Začnite vizualizirati sebe v kristalno modrem oceanu. Voda je topla in pomirjujoča. Nikogar drugega ni. Ko pogledate tja na ocean, vidite vrsto valov, ki se valijo proti vam. Ti valovi predstavljajo vaše občutke. Zdaj imate moč, da se potopite v valove svojih občutkov. Ni potrebno, da bežite od njih, in ne bodo vas podrli. Enostavno se potopite v prvi val. Ko se vsak val visoko dvigne nad vas, globoko vdihnite in občutite vse občutke. Ob izdihu se potopite v val. Vdihujte v vsak val občutka in se potopite na polno. Ob izdihu pridite ven na drugi strani. Vdihnite in se potopite. Izdihnite in pridite ven na drugi strani. Začenjate plesati z valovi oceana občutkov, ki se neprestano valijo proti vam. Vsak novi val, ki se približuje, je manjši od prejšnjega. V vsak novi val se je vse lažje in lažje potopiti. Z vsakim dihom čutite več in več olajšanja. Sčasoma se valovi umirjajo in zmanjšujejo. Z vsakim dihom se je lažje potopiti. Razmaki med valovi postajajo vse daljši. Takrat dihate na dolgo in počasi. Telo se začenja sproščati. Kmalu se ocean umiri. Lahko se sprostite in dihate. Dihajte na dolgo in globoko in se sprostite v mirnem oceanu. Ko leže na hrbtu lebdite na vodi, čutite nežen vetrič na obrazu. Lebdite v morju mirnosti. Vi ste mirnost. Vi ste mir. Še zadnjič globoko vdihnite. Ko ste pripravljeni, odprite oči.

Povzeto iz knjige Razstrupite se obsojanja >>

Se nadaljuje….Druge knjige Gabrielle Bernstein: Pripravila: Mirela Smajić, PRavljična Agencija – Srčna komunikacija in odnosi z javnostmi www.pravljicna-agencija.si
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem