Meditacija za odpiranje srca

Meditacija za odpiranje srca

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Srce

Sposobnost odpirati srce je nova “super moč”. Ker odprto srce lahko odpre vsaka vrata, zmehča vsakega človeka in zruši vsak zid. Pred odprtim srcem smo vsi nemočni. Ker je energija odprtega srca tako prodorna in hkrati tako nežna, se ji nihče ne more upreti.

Kadar k stvarem pristopamo z odprtim srcem, ne moremo narediti napake. Karkoli rečemo, karkoli naredimo, če je zadaj energija odprtega srca, se bodo ljudje odzvali drugače, potek situacij se bo obrnil, naše doživljanje bo drugačno….Če bi začeli živeti z odprtim srcem, je to, kot bi se preselili v paralelno življenje, vzporedni film.

Naše življenje gre v drug koridor. Vse poteka brez prisile in brez upora. Odprto srce je prevodnik za najkvalitetnejše Energije, ki jih lahko izkušamo ljudje. Trening odprtega srca je evolucijski korak. Ni le za nas, je za celo človeštvo. Čeprav trening traja celo življenje, je vredno, ker se bomo na smrtni postelji spominjali trenutkov, ko smo imeli odprto srce in nam bo žal vsakega dneva, ko smo ga zapirali. Zato ne zapravljajmo časa.

Tjaša Macerl je sociologinja, ki se ukvarja z energijskimi metodami za izboljševanje kvalitete življenja. Preko svojega bloga (https://www.tjasamacerl.com/), na to temo, ustvarja in deli različne vsebine ter sporočila. Organizira in vodi pa tudi skupinske ter individualne energijske tretmaje, kjer se ljudje učijo povezovanja z Energijo in treniranja ega.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem