Šamanizem

Munay Ki – Naslednji korak v evoluciji in za kvantni skok zavesti

Devet starodavnih Inka ritualov ali veličastnih ključev, ki odklepajo vrata novega sveta in zdravijo ter nadgrajujejo DNK ter so kode za novega človeka – homo luminusa ali prebujenega človeka.
 

Munay pomeni Ljubezen in Ki pomeni Moč.

»Ko bomo spremenili ljubezen do moči, v moč ljubezni, bo svet ozdravljen.«

Munay Ki tako pomeni Moč Ljubezni, kot tudi 'Ljubim te' in 'Bodi Umetnost'.

Munay Ki je devet starodavnih veličastnih ritualov posvetitve in iniciacije.

Je pot zdravljenja, bele magije in čudežev.

Prerokbe starodavnih Američanov govorijo o novem človeku, ki se pojavi na planetu: Homo Luminus, tisti, ki živi osvobojeno od strahu in prebiva v svoji transcendentni, nadčutni naravi, povezan z vsakim in vsem v eno univerzalno ljubezen. Munay Ki so kode za tega novega človeka. Posredovane so bile v obliki energijskih prenosov. Zadnji, deveti ritual »Kreatorja« je bil prvič posredovan leta 2006 na Sveti Gori v Andih.

Devet svetih Munay Ki iniciacij je bilo do nedavnega dostopnih samo visokim svečenikom ali Varuhom Modrosti. Od leta 2006, ko jih je dr. Alberto Villoldo z blagoslovom poslednjih Inka potomcev, ponesel v svet, pa so na razpolago vsem, in so posredovane v naš moderni zahodni svet s čistim namenom in kot nuja, da se prebudimo iz začaranega sna in zavestno izstopimo iz stare resničnosti ignorance in nevednosti v novo prebujeno in razsvetljeno resničnost obilja in ljubezni.

Munay Ki prihaja iz Quechua besede, ki pomeni 'ljubim te'. Munay Ki je devet obredov iniciacije ali ritualov posvetitve, ki te podprejo pri tvojem osebnem razvoju v 'mojstra in modreca' in pri sprejetju poslanstva 'biti varuh za vso kreacijo'.

Devet svetih ritualov je skupnih vsem šamanskim tradicijam, četudi se v različnih kulturah izražajo na različne načine in oblike. Prvotno ti rituali izvirajo iz veličastnih posvetitev ali iniciacij v Hindu dolini. Prvi zdravitelji in zdraviteljice so jih iz Sibirije, v času ledene dobe, kakšnih 30.000 let nazaj, preneseli starodavnim Američanom. Ti pogumni popotniki so bili Laika, Varuhi Zemljine Davnine.

Laika so bili ponavadi običajni ljudje, moški in ženske, ki so živeli normalna življenja in niti niso bili rojeni s kakšnimi posebnimi sposobnostmi, dobljenimi od Duha, vendar pa so skozi molitve, študij modrosti in naukov, in z disciplino, dosegli nenavadno milino in moč. Nekateri so zrasli v sloveče vodnike in zdravitelje in spet drugi so živeli mirna življenja, vzgajali otroke in gojili koruzo.

Laika so čutili in vedeli, da bodo ljudje, ko bodo pripravljeni,

in ko bodo slišali klic Duha, prišli do Munay Ki.

Mnogi od vas ste dobili ta klic od Duha, ker imate v sebi hrepenenje in željo narediti spremembo v svetu in v svojem življenju. Ko prideš do poti Varuhov Zemlje s čisto namero in odprtim srcem, takrat spoznaš in opaziš, da nisi sam. Znašel se boš v družbi enako mislečih ljudi, ki si prizadevajo živeti z etiko in vizijo. In našel se boš v družbi Varuhov Zemlje, ki so živeli na tem planetu tisoče let nazaj, svetlobnih bitij, ki so sedaj del velike matrike življenja. Ti Varuhi Zemlje bodo svojo moč in vizijo dodali tvoji moči in viziji.

Ko doživljaš Munay Ki, lahko občutiš prisotnost in občutek modrosti teh svetlobnih bitij, ki so presekali linearni čas in zdaj bivajo v svetem času, v večnosti, neskončnosti in brezmejnosti, osvobojeni od prijema karme in ponovnega rojstva. Munay Ki očisti tvoje svetlobno energijsko svetlobno polje fizične nesnage, ki so jo pustile pretekle traume.

Ko dvigneš svoj nivo vibracije, bodo ta svetlobna bitja prišla k tebi in te vodila. Poveži se z njimi in zmožen boš ponovno oživeti in priklicati tiste zgodbe, ki jih nikoli nisi doživel direktno, vendar pa so zdaj tudi tvoje.

Ker Varuhi Zemlje ravno tako prihajajo iz prihodnosti, nam lahko pomagajo do tistega, kar šele postajamo kot ljudje v naslednjih 10.000 letih od zdaj naprej. Spomini iz preteklosti so vedno dostopni za Laika, ki se potopijo v obsežen zbiralnik znanja, ki obstaja izven našega običajnega časa in prostora.

Vizije prihodnosti pridejo kot možnosti, ker v prihodnosti še vedno vse obstaja v možnostni obliki. Zato se Varuhi Zemlje, od Hopijev, Majev, Inka in mnogih drugih nacij, redno srečujejo, da molijo za mir na Zemlji. To počnejo s sledenjem vnaprej videnih različnih možnosti za planet, z namenom, da najdejo eno, tisto, v kateri so reke in zrak čisti, in kjer ljudje živimo v harmoniji, en z drugim in z naravo. Takšno delovanje, kot je najdenje opisljive prihodnosti, Varuhi Zemlje umestijo v našo kolektivno usodo, in tako se ustvarja še malo bolj verjetna in resnična, kot je bila prej, saj je usodo dosegel še en kvant energije teh Varuhov Zemlje.

Ko sprejmeš Munay Ki inciacije posvetitve, se tvoje čakre očistijo, in pridobiš vedenje, kaj Laika vedo o mavričnem telesu, ki se aktivira takrat, ko tvoje čakre žarijo s svojim originalnim, izvornim sijajem.

Zapomni si, da ima vsaka od čaker svojo barvo, in ko sijejo s svojo originalno svetlobo, takrat izžarevajo barve mavrice. Ko so tvoje čakre zamegljene s travmami iz tega ali iz preteklih življenj, takrat tvoje svetlobno energijsko polje posivi, in čakre postanejo bazeni za fizične nesnage.

Ko enkrat aktiviraš mavrično telo, takrat te Varuhi Zemlje lahko dosežejo oz. najdejo, saj prepoznajo, da deliš skupno vizijo in klic. Ko se to zgodi, in če si razvil sposobnost videti v nevidne svetove, lahko opaziš fizično obliko teh svetlobnih bitij.

Navsezadnje, ko izkušaš in doživljaš sedmo, osmo in deveto inicacijo, takrat lahko potegneš (download) novo in boljšo verzijo programa (software), ki informira tvoje svetlobno energijsko polje, ki potem informira tvoj DNK in mu daje navodila, kako naj ustvari novo telo, ki se bo staralo, zdravilo in umrlo drugače.

Tukaj ni ničesar takega, kar 'moraš' narediti, da pritegneš v svojo bližino te Varuhe Zemlje. Prišli bodo k tebi, ko jih boš povabil, in ko jih boš pripravljen sprejeti. Ko je učenec pripravljen, se pojavi učitelj. Na noben način te ne bodo motili, vendar pa so ti na razpolago, da te podprejo v tvojih prizadevanjih, da prineseš malenkost več svetlobe in zdravljenja v svet. Ravno tako so tukaj, da te zaščitijo pred negativnostmi in zastrašujočimi energijami, ki so danes prisotne v svetu.

Povzeto iz knjige Čarovnija vitkosti – za harmonijo telesa, uma, duše in duha,
avtorice Maginje Blinkite

foto: splet

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !