Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

O sebi lahko govorimo kot o zavesti, luči, ljubezni

foto pixabay.com
Oglas

Vsi sevamo nekaj

Bog stvarnik ali samo Bog, tudi samo stvarnik, je sijoč. Je bitje, vseprežemajoče, kar si je težko predstavljati, saj sije skozi vse in vsakogar, ki obstaja. Njegova narava je omnipotentna, torej vsemogočna, saj sam zaseda vse in vsi obstajamo v njem.Včasih je težko razumeti kdo kje obstaja, vendar pa, če je naš stvarnik, ta, ki je ustvaril vse, vseprežemajoč, mora zapolniti vsak delček vidnega in nevidnega. Kar pa je zanimivo, pa je to, da je sam neviden.Stvarnik, Bog stvarnik, Krišna, Šiva, Alah ali narava, vse to so soznačnice za istega. Vsi so nesnovni. In kot pravijo religije in mnogi duhovneži, on prežema vse.
Mogoče te zanima  4 faze duhovne rasti - V kateri se nahajate vi?
Torej mora biti ta, ki se nahaja v vsakem od nas.Mnogi ga zaznavajo kot sevanje, kot to, kar oddajajmo. In ker je vseprežemajoč, mora to sevanje tudi biti v materiji, v kamnih, atomih, čričkih, povsod.Da, povsod je. Tudi za tise, ki pravijo, da tega ni. Pa kljub temu, tudi oni se zavedajo, da imajo neke lastnosti od svojih prednikov, mogoče stricev ali tet, ali pa starih staršev.Tudi oni so imeli lastnosti in kvalitete svojih prednikov, pa če drugega ne, vsak ima kvalitete svojih staršev, saj iz njih izhajamo in oni so naši skrbniki in vzgojitelji.Ta, ki samo obstaja in ima na stotisoče imen, ta je povsod.In ko odpremo usta, skozi nas sije na tisoče sonc, ki še niso ugasnila.Vsak od nas je izgrajen iz mnogih sonc, delčkov energije, ki so relativno bolj ali manj živahni. Znotraj nas se pretakajo, skačejo, se izražajo.Zanimivo je, da govorimo, da se igrajo znotraj nas.

Kdo smo potem mi in kaj sploh sevamo?

Vsekakor sevamo, ne samo sebe, temveč vse te prižgane iskrice energije, ki se izražajo skozi nas. Pa vendar, kdo smo ob tem mi, če skozi nas sevajo ti živahni delci energije? Za njih vemo. So naši predniki, učitelji. Znanci, starši, prijatelji ipd. Vendar pa, kdo je ta, ki vse to opazuje?Zanimivo je, da se nanj nanašamo, kot na nas same. In vedno, ko pomislimo o njem, govorimo o sebi. Vse drugo se le pridevniki.O sebi lahko govorimo kot o zavesti, kot o luči, kot ljubezni, a še vedno je nekdo, ki to ljubezen artikulira in le-to, kar izrazi.
Mogoče te zanima  4 faze duhovne rasti - V kateri se nahajate vi?
Seveda, če bi bili najvišja avtoriteta sebe, bi to avtoriteto tudi izrazili, torej svojo božanskost ali bogovstvo. Vendar ne, vse kar izražamo, izražamo skozi usta, um, telo, čustva, besede.Vsekakor to izražamo skozi spomine, ki nam govorijo zgodbo o sebi, torej o nas v fizičnem telesu. Pa smo mi fizično telo, spomini, čustva, misli ali smo nekaj drugega, kajti vse to je sevanje neke energije, kljub temu pa pravimo, da smo mi tisti, ki to doživljamo.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in "zdravljenjih" udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem