Išči
Generic filters
magic

ODPRIMO SE NOVIM POTENCIALOM

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Estera Remec
X

Spremljaj objave: Estera Remec

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
…danes sem čarovnička, ker vam berem misli in točno vem, na kaj pomislite, kadar se znajdete v neprijetni situaciji…Takrat najprej pomislite na najslabši možni scenarij! To je prva misel, ki nam švigne v glavo. Pri milijon potencialih, ki obstajajo, najprej pomislimo na najslabšega in veselica se prične. Ego prične brskati po preteklih bolečih izkušnjah, ki so točno to – pretekle. Morda pa bi bilo bolj produktivno, če bi se umirili in si rekli ˝Dovolj!˝ ter se zavestno ločili od stare zgodbe, kajti v vsakem trenutku lahko izberemo drugače.
Pravzaprav pravih niti napačnih odločitev ni, vse je le izbira vibracije, ki jo prepoznavamo preko občutenja. Sprememba fokusa je naša »joker« karta. Nov pogled na situacijo rodi novo vibracijo, katere stranski produkt so sinhronicitete. Kadar je razmik med staro in novo vibracijo ogromen, se dogodijo izjemne spremembe, ki jim pravimo čudeži.Potreba po nadziranju nam v procesu manifestiranja vzame veliko energije. Če se mora situacija odviti na točno določen način, to pomeni, da ste se omejili ter vajeti predali strahu. Žal je to tudi pokazatelj nezaupanja sebi, naravnim ritmom in božanskemu tajmingu. Če bi se vse, kar si zamislimo, uresničilo, verjetno tudi kakšnega posameznika ne bi bilo več, glede na to, da občasno koga pošljemo v tri krasne.Pričakovanja povzročajo, da ne prepoznamo daril, ko pridejo do nas. Ker želimo rdečo škatlico z belimi pikicami in modro pentljico, smo spregledali ostalih 12 škatlic, ki nosijo natančno tako vsebino, kot jo želimo. V resnici si nikoli ne želimo stvari ali oseb, temveč določenega »občutka«. Ne določamo oblike želenega niti časovnega okvirja, določamo le vsebino. In včasih je potreben čas, da osvetlimo svoje sence, usvojimo potrebne veščine, opustimo omejujoče navade, da se lahko vibracijsko poravnamo z želenim, zato ne obupujte prehitro. Vrgli ste bumerang in še vsak je priletel nazaj, a le v primeru, da si znižate vibracijo, ga ne boste prepoznali in šel bo mimo vas.Prebudite v sebi pustolovskega duha. Bodite zvedavi. Odprite se novim potencialom. Dovolite, da se vam razkrijejo čudovite stvari, o katerih se umu niti ne sanja. Naj vas spremlja lahkotnost.In ko se bodo delčki sestavljanke pričeli zlagati, boste od čudežnosti in hvaležnosti ostali brez besed …~ Estera ~(junij 2017)

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Jaz Sem. Sem božansko bitje, kakor ste tudi Vi. In to je naše bistvo, vse ostalo je le paket, ki se ves čas spreminja. V igri življenja ima vsak svojo vlogo po lastni izbiri ter svobodno voljo, da jo kadarkoli tudi spremeni.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem