Odpusti mi, odpuščam ti, odpuščam si

Ko gojimo zamere in jezo do nekoga drugega (staršev v prvi vrsti, potem pa se zvrstijo še partner, sodelavci, prijatelji, bratje, sestre, tašče, neotesani sosedi…), je tako, kot bi mi spili strup, pričakujemo pa, da bo škodoval njim.

Ne, strup zamer in jeze razjeda NAS od znotraj, kar se potem zrcali ven skozi lastno nesrečo, depresijo, pešanje zdravja in razne bolezni, kot so rak, tumorji in podobno.
Hkrati se včasih počutimo žrtve svoje preteklosti, smo jezni na svojo mamo, kar je ali ni naredila, ali gojimo zamere do očeta. Jezni smo na ljudi, ki so nas ranili ali nam povzročili čustveno škodo. Jezni smo nase in na vse programe in prepričanja, ki smo jih pobrali v otroštvu in nam sedaj kontrolirajo življenje, ko se vrtimo v istih vzorcih in ne znamo izstopiti iz njih. Krivimo sebe in druge za to, kar se nam dogaja. To pa ni pot srečnega človeka in tudi ni namen našega bivanja na tem planetu.
Verjetno ste že slišali za čudežni havajski proces odpuščanja Ho’oponopono z zdravilno mantro »Žal mi je, oprosti mi, hvala ti, ljubim te«. Havajski zdravnik dr. Ihaleakala Hew Len je pred več kot 30-timi leti v Havajski državni bolnišnici prav s tem procesom odpuščanja pozdravil mentalno bolne in nevarne kriminalce, ki so bili na zaprtem psihiatričnem oddelku bolnišnice zaradi ekstremno resnih zločinov, ali pa so imeli tako hude mentalne motnje, da so jih imeli na opazovanju, ali jih bodo sploh lahko spustili skozi proces sojenja. Zagrešili so težka kriminalna dejanja, kot so umori, posilstvo, ugrabitev in podobno.Ta zdravnik je s procesom Ho’oponopono pozdravil te kriminalce, brez da bi jih srečeval ali delal z njimi osebno in čez 4 leta so ta oddelek bolnišnice zaprli, ker po njem ni bilo več potrebe. In takšne čudeže dela ta proces odpuščanja. Pozdravi celo najtežje rane in motnje. Ko lahko človek v sebi (morda prvič v življenju) najde mirno vest in si odpusti za tisto, kar je ali kar ni naredil. Ko lahko odpusti svojim »sovražnikom« in tistim, ki so ga prizadeli.

Osvobodite se, torej, svoje preteklosti in odpustite sebi in drugim za vse, kar se vam je zgodilo.

 

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here