Išči
Generic filters
Planetarni gongi so uglašeni na frekvence vrtenja planetov našega sončnega sistema

Planetarni gongi so uglašeni na frekvence vrtenja planetov našega sončnega sistema

Spremljaj objave: Mojca Morya Malek
X

Spremljaj objave: Mojca Morya Malek

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Planetarni gongi so uglašeni na frekvence vrtenja planetov našega sončnega sistema 5Planetarni gongi so uglašeni na frekvence vrtenja planetov našega sončnega sistema 5Planetarni gongi so uglašeni na frekvence vrtenja planetov našega sončnega sistema 5

Zvok gonga se je od nekdaj uporabljal za pospeševanje procesa duhovne evolucije človeštva, kakor tudi za prenovo življenjske moči. Holističen zvok gonga nas napolni z gostimi nadtoni, ki si sledijo v zaporedju zlatega reza, ki je znano kot zaporedje optimalne harmonije in nenehne regeneracije v stvarstvu. Tako se naše Bitje v oceanu simfonije pesmi gonga na vseh ravneh preporaja in harmonizira.

Vsak človek je odraz makrokozmosa; zato planetarni gongi vzvalovijo čakre, meridijane in organe. Vsak planetarni gong ima specifično delovanje na slušalce, čeprav hkrati vsak gong s svojim obiljem nadtonov zaobjame celoto naših potreb določenega trenutka.

Ob poslušanju gongov so pogosti telesni občutki vročine / hladu, vibriranja…, ko se stari telesni zapisi čistijo; ljudje včasih podoživijo telesno problematiko preteklosti, recimo bolečino padca iz zgodnjega otroštva, neredko pa se dvignejo na površje spomini iz daljne preteklosti te ali prejšnjih inkarnacij.

Vse to je zavestni izraz globoke transformacije, vzpodbujene s holističnim zvokom.
Zvočne gong kopeli sproščajo strahove, ki smo jih pridobili v preteklosti in čistijo podzavest ter osvobajajo. Globoko sproščajo vse nivoje in pomlajujejo.

Zvok gonga nas odnese v stanje, v katerem nas zdravi lastna zavest. Omogoča nam doživeti svoje Bitje onkraj kriterijev časa, prostora, materije.

V meditacijah se umiri delovanje možganov v alfa stanje, z valovanjem med 7 in 15 hercev; zvok gonga pa omogoča globoko sprostitev theta in delta stanja, ko se frekvenca upočasnjuje od 7 vse do 0,5 herca. To je stanje globokega sna, popolne sprostitve in uskladitve leve in desne možganske polovice, to pa omogoči zlitje človeka z njegovo višjo zavestjo, notranjo inteligenco.

GLUHA DEKLICA SLIŠI PESEM GONGA

Eno najčudovitejših doživetij zdravilnega zvoka sem doživela na prvem sejmu Altermeda, kjer je prišla v avlo, k prostoru z gongi, ljubka deklica. Starša sta povedala, da je od rojstva gluha; desno notranje uho so ji še dodatno fizično pokodovali za to, da ima lahko slušni aparat v glavi, pod kožo, ob ušesu; vendar ta deluje le, kadar ima dodatni aparat z baterijo, pripet v lase…

Deklico sem povabila h gongu in igrala, ona pa je čutila zvok, ki jo je božal kot veter; občutila je vibracije tibetanskih skled, katere sem ji položila na nekaj delov telesa… Potem pa sem ji pihala v školjko po hrbtenici navzgor (ko je bila brez slušnega baterijskega aparata), To ji je bilo všeč, da sva večkrat v dnevu ponovili; z zvokom školjke sem budila njena notranja ušesa. Na presenečenje staršev je rekla, da školjko ne le čuti, pač pa tudi sliši, z ušesom, ki ni bilo operirano.

Naslednji dan je družina spet prišla. Pripotovali so iz oddaljenega mesta, ker je deklica ves prejšnji popoldan in večer z rokami in zvokom oponašala školjko. Spet sva odpirali z zvokom školjke njen speči sluh; tokrat je slišala še močneje. Potem sem jo povabila, da pride h gongom in jih igra; seveda brez slušnega baterijskega aparata. Dolgo je igrala gong, dajala dlan k njemu… Naenkrat je, vidno vznemirjena, skočila k meni in povedala, da sliši gong. Spet je šla igrat in pri gongih je ostala vse popoldne, ves čas je slišala pesem gonga. Jokala je, ko se je morala posloviti. Starša sta povedala, da še nikdar ničesar ni slišala brez baterijskega aparata.

ZVOČNE KOPELI – KAJ JE TO?

Zvočne kopeli planetarnih gongov Zemlje, Sonca, Plutona, Neptuna, Lune in Platonika – v različnih kombinacijah, sinhrono z energijami, spuščajočimi se na Zemljo v določenih dneh – ter kristalnih, tibetanskih skled in glasu ODPIRAJO ZVOČNI PORTAL, ki omogoča globoka transcendentalna izkustva.

Udeleženci se leže “kopajo” v valovih izobilja energij pesmi Svarstva, ki želi biti udejanjena v določenem trenutku. Vsak ima edinstveno izkustvo, za katero bi lahko rekli, da je vodeno s strani njegovega “notranjega vodstva”, njegovih trenutnih potreb, kakor tudi njegove pripravljenosti, odločenosti in odprtosti za izkustva, kot so:

  • uglasitev s svojimi izvornimi vibracijami,
  • buditev ustvarjalnih, vedenjskih…potencijalov,
  • preobrazbe in zdravljenja na kateremkoli nivoju,
  • vpogledi, navdihi…,
  • osvoboditev starih zapisov, programov, spominov…,
  • izkustva onkraj kriterijev časa, prostora, materije,
  • predvsem pa transcendenca zavesti, ki pa za seboj potegne transcendenco vsega našega Bitja.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Mojca Morya Malek
X

Spremljaj objave: Mojca Morya Malek

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem