ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

“Počistimo” podzavestne vzorce, ki nam ne koristijo

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Cvetne Esence  predstavljajo vibracijo, ki najbolj neposredno deluje na naše eterično telo, v katerem so zapisane vse kode, občutki in ogromno spominov na davne dogodke in spominov, ki so še živi in usmerjajo tok našega življenja. Eterično telo predstavlja v bistvu molekularni nivo obstoja, zapisan v obliki molekul DNK. To so spomini, ki jih nosimo v sebi in se prenašajo z genetiko. V njih je zapisana naša usoda.

Rastline, iz katerih so izdelane cvetne esence, so avtohtoni prebivalci našega planeta in imajo neverjetno inteligenco (kot vsako seme, ki vsebuje vse informacije). Koreninski del rastlin se nahaja pod zemljo, zgornji del rastline (steblo in cvet) pa iznad površine in tako predstavljata  povezavo dveh svetov (neba in zemlje).  Zato nam uporaba cvetnih esenc omogoča direktno povezavo našega fizičnega in eteričnega telesa.

Esence imajo namreč moč in energijo, da »zdravijo« osebo in ne »bolezni«. Pomagajo nam, da ozavestimo, kaj počnemo, mislimo, kako reagiramo in kaj nezavedno ponavljamo. Esence so nam v pomoč, ko se počutimo čustveno na tleh, ko ne zmoremo več tekoče reševati vsakodnevnih problemov, ko se čutimo ujete v stresnih odnosih, službi, ko nas preplavljajo negativne misli in vse, kar  se nam dogaja, doživljamo kot težavo. Šele ko sprejmemo težave kot del sebe, jih lahko spremenimo. Spremenimo seveda lahko vedno le sebe, svoje odzive, način razmišljanja in vse, kar je v zvezi z našim delovanjem.

Dr. Bach o cvetnih esencah:

»Bachovi cvetovi so rastline višjega reda in vsaka izmed njih uteleša določen duševni koncept oziroma vibrira na določeni frekvenci. Vsak od teh duševnih rastlinskih konceptov se ujema z določenim duševnim konceptom pri človeku oziroma z neko energijsko frekvenco v človekovem energijskem polju. Ker cvetna esenca vibrira z enako harmonično energijsko frekvenco, kot naj bi jo imel določeni človeški duševni princip, če ne bi bil disharmonično izkrivljen ali zavrt, lahko stopi z njim v stik in ga ponovno uskladi z lastno harmonično vibracijo. Torej Bachova cvetna esenca ponovno vzpostavi blokiran stik med dušo in osebnostjo. Duša spet lahko doseže, da jo osebnost posluša.«

Cilj uporabe esenc je namreč  vzpostavitev ponovnega ravnotežja  naših energetskih centrov – čaker in posledično ravnovesja v našem vsakodnevnem delovanju. Ravnotežje jin in jang energije, sprejemanja in dajanja.

Poleg cvetnih esenc, ki harmonizirajo žensko receptivno delovanje, obstajajo tudi živalske in prostorske esence. To so esence, ki ne vsebujejo nikakršne fizične substance, ampak samo energijo določene živali oz. prostora (naravnega fenomena). Te esence  izdelujejo skupine šamanov v neokrnjeni naravi na Aljaski. Vibracija teh esenc vpliva na našo energijo, na konkretno delovanje, na akcijo, torej na moško naravo ustvarjanja, saj njihova uporaba vzpostavi ravnotežje na jang nivoju naših čaker.

Za sam proces vzpostavitve trajnega ravnovesja, so poleg cvetnih, živalskih in prostorskih esenc, izjemnega pomena tudi esence mineralov  in dragih kamnov.  Njihova uporaba je namenjena stabilizaciji doseženega pozitivnega stanja. Ko določeno čustvo ali težavo prečistimo in v energetskih centrih dosežemo stanje pretočnosti, nam mineralne esence s svojo kristalno strukturo omogočajo trajno spremembo, saj učvrstijo predhodno doseženo stanje.

Z uporabo esenc, se začnejo spremembe dogajati na treh ravneh:

1.       faza je proces čiščenja, ki se kaže kot osvobajanje in odpiranje določenega energijskega centra (čakre).

2.       faza je povezana z ravnovesjem in s pravilnim funkcioniranjem energijskega centra.

3.       faza predstavlja stabilno delovanje čakre in s tem omogoča, da odkrijemo v sebi  nove potenciale.

Glavni nosilec energijskih karakteristik vseh esenc pa je naravni medij – VODA. Že japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto je s svojimi več kot 20-letnimi poizkusi dokazal, da ima voda spomin in je prenosnik informacij. Najbolj kakovostna je seveda čista izvirska voda.

Esence nam tako omogočijo, da prepoznamo in se zavemo vzorcev svojega delovanja, ki nam ne koristijo. In prav z ozaveščanjem lahko spremenimo svoj način razmišljanja, reagiranja, prepričanja in vse, kar nas omejuje, ter začnemo živeti v harmoniji s svojo pravo božansko naravo.

Avatar of Marjanca Vergan
ISAR C.A.P., astrologinja in astroterapevtka – Moja želja in namen je, da bi lahko s pomočjo Astrologije in AstroHealinga tudi vam pomagala do pomembnih odgovorov na vaša vprašanja; da bi vam lahko pomagala na poti do vaše SREČE. Kajti sreča je, ko najdeme SEBE in zaživimo v polnosti to, kar v resnici smo: ljubezen in svetloba.
No Tab Selected
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij