POVEZOVANJE Z ZEMLJO IN POLNJENJE S KOZMIČNO ENERGIJO

 

IZVAJA:BENO VIRGULIN
VIDEO OBLIKOVNO UREDIL:ALEŠ KRAMER
NAMEN:Tehnika je namenjena povezovanju z energijo zemlje in aktivaciji čaker ter polnjenje s svetlobo.
Prebudi in aktivira vse čakre in jih napolni.

Izvedba:Združimo dlani in jih z izdihom usmerimo proti zemlji,konice prstov naj bodo 10cm oddaljeni od zemlje nato naredimo pet globokih vdihov in izdihov in s šestim vdihom povlečemo dlani po sredini telesa in jih nad glavo razpremo in izdihnemo.Sledi vdih in z izdihom sunemo v V slogu najprej po korenski čakri,sledi vdih istočasno razpremo roke in z izdihom udarimo skupaj do približno razmaka 20cm.Nadaljujemo z vdihom in potujemo v istem razmaku po sredini telesa navzgor v začetni položaj nad glavo,tako naredimo za vsako čakro.Tehniko zaključimo tako da s sikajočim vdihom vlečemo in si predstavljamo,kako si polnimo kanal in čakre s svetlobo.To ponovimo 5x.

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here