Video

POVEZOVANJE Z ZEMLJO IN POLNJENJE S KOZMIČNO ENERGIJO

 

IZVAJA:BENO VIRGULIN
VIDEO OBLIKOVNO UREDIL:ALEŠ KRAMER
NAMEN:Tehnika je namenjena povezovanju z energijo zemlje in aktivaciji čaker ter polnjenje s svetlobo.
Prebudi in aktivira vse čakre in jih napolni.

Izvedba:Združimo dlani in jih z izdihom usmerimo proti zemlji,konice prstov naj bodo 10cm oddaljeni od zemlje nato naredimo pet globokih vdihov in izdihov in s šestim vdihom povlečemo dlani po sredini telesa in jih nad glavo razpremo in izdihnemo.Sledi vdih in z izdihom sunemo v V slogu najprej po korenski čakri,sledi vdih istočasno razpremo roke in z izdihom udarimo skupaj do približno razmaka 20cm.Nadaljujemo z vdihom in potujemo v istem razmaku po sredini telesa navzgor v začetni položaj nad glavo,tako naredimo za vsako čakro.Tehniko zaključimo tako da s sikajočim vdihom vlečemo in si predstavljamo,kako si polnimo kanal in čakre s svetlobo.To ponovimo 5x.

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

MAGIČNOST GIBANJA je skupina posameznikov, ki raziskujejo sebe in svoje sposobnosti, da bi se osvobodili omejujočih navad, vzorcev negativnega razmišljanja in delovanja ter zaživeli s polno zavestjo.

www.magicnost-gibanja.si

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !