Sad Vani – Sri Anandamayi Ma

Sad Vani – Sri Anandamayi Ma

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Zbir učenj Sri Anandemayi Ma kot je o njih poročal BHAIJI (J.C.Roy)

Śrī Anandamayi Ma je bila ena izmed nekaj vidnih svetnikov 20. stoletja iz Bengalija, ki so prepoznali Boga. Že od ranih let otroštva je doživljala izkušnje podobne najglobljemu transu Božje prepoznave, vseh božanskih kvalitet in čudežnih moči ter veličastnega sevanja božanske energije in blagoslovov. Njeno ime Anandamayi Ma se lahko prevede v angleščino kot »z radostjo prežeta mati«. Anandamayi Ma je bila redka izjema od le peščice indijskih svetnic, ki so prepoznale Boga in se nanjo pogosto nanašajo kot na inkarnacijo Božanske Matere, Shakti, Duhovne Matere človeštva.

Sad Vani je bila prva zbirka učenj Śrī Anandemayi Ma, ki se je pojavila v obliki knjige in je bila najprej objavljena v originalnem Bengalskem jeziku in tudi v angleškem prevodu Ganga Charan Das Gupte leta 1935, približno dve leti pred tem kot je Bhaiji preminil.

PRENESI BREZPLAČNO E-KNJIGO: TUKAJ

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in “zdravljenjih” udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem