Svoboda je tu

Svoboda je tu

“Oh to težko življenje. Oh kako je težko služiti denar. Nikoli ne bom imel/a popolne postave. Nisem dovolj dober/ra. Ljudje me ne maraajo…”

Se najdete v teh besedah? Ste tudi vi polni občutkov, misli, čustev s katerimi se obsojate na vsakem koraku?

Če je vaš odgovor DA, imam odlično novico za vas.

Vse kar mislite, da ste, v resnici niste. In zdaj si mislite, kako nisem to kar mislim, da sem? Odgovor je zelo preprost.

Vse misli, čustva, občutki, prepričanja so v resnici nekaj, kar ste na neki točki v prejšnjem življenju in v tem pobrali od okolice in vzeli za svoje. Gre pa nekako takole. Vsi smo energetska bitja. Prepleteni smo z mrežo neskončne energije in po tej niti se med nami pretakajo vsa nezavedna sporočila za katere lahko hitro zamešamo, da so naša last. Še hitreje se to zgodi, ko se z nekom o nečem pogovarjamo. Osebi zaupamo načrt kako bomo začeli nov posel, ta pa nam takoj da vedeti, da to nam pa že ne bo uspelo, da so časi taki pa taki, ni dovolj povpraševanja in ne vem kaj še vse. Mi jim začnemo verjeti, vzamemo njihovo mišljenje za svoje in začnemo dvomiti v svoj plan. Seveda je tu nastopil problem, da smo prevzeli sogovornikove misli in občutke za svoje, namesto tega, da bi še naprej zaupali sebi in verjeli vase. In točno to bi lahko naredili za sebe.

Spoznali, da je 95% našega mišljenja last nekoga drugega in, da je vse kar moramo storiti, poslati nazaj od koder je prišlo. Ne rabimo točno vedeti čigava last je določeno mišljenje, saj bi se nam ob tuhtanju, kaj je od koga lahko še zmešalo. Vse kar je potrebno storiti je to, da se vprašate »ali je to moje ali od koga drugega«? in poslušati svoje telo kaj vam bo odgovorilo? Če ugotovite, da ni vaše, samo lahkotno pošljite nazaj od koder je prišlo in vesolje bo poskrbelo za ostalo.

Avtor: Alja Aljančič
www.carobnozivljenje.com

Deli to s prijateljem