URESNIČITEV ŽELJA

URESNIČITEV ŽELJA

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

… zaprite očke in pomislite na svojo največjo željo …
Na občutek, kako bi bilo, če bi se izpolnila … 

Zakaj se pravzaprav ne bi? Vem, z lahkoto boste našteli tisoč in en dokaz. Mogoče pa bi se morali osredotočiti na tisoč in en razlog, zakaj naj bi se izpolnila! Nobena želja se namreč ne pojavi po naključju. Niti Vesolje ne brije norce iz nas, ko prižiga iskrice želja. Ravno nasprotno, le skozi našo izpolnjeno željo ustvarjamo temelje za rast in napredek. Samo uresničene želje lahko rojevajo nova izkustva. Nove želje ustvarjajo nove izkušnje. Razumete? In največ, kar lahko storimo zase, je, da se vibracijsko poravnamo z željo, kar nas pomakne v smer k njeni uresničitvi. Pravzaprav druge opcije niti nimamo, saj si nobene srčne želje nikoli ne moremo odželeti.

Ni važno, kakšne so naše trenutne okoliščine, saj se Vesolje vedno odziva na našo vibracijo. Naša naloga je, da smo v občutenju, kot da je želja že izpolnjena. Ne bodite neučakani in ne delajte prehitro inventure, da si ne znižate vibracije. Zaupajte. Ta hip še ne veste, kako se bo uresničilo, vendar se bodo koščki sestavljanke združili na način, ki vam je ta hip še popolnoma neznan.

Sicer pa vedno predstavljamo sami sebi največjo oviro. Ali ni žalostno, da si nekateri bojite želeti? Kot da želje povzročajo bolečino. Vendar pa je vaša misel, da je želja neuresničljiva, tista, ki jo. Morda pa bi se morali odpovedati gledanju TV ter se odmakniti od določenih ljudi, da si boste sploh lahko dvignili vibracijo. Morda pa so vaša lastna prepričanja tista, ki vas oddaljujejo od želenega in jih bo potrebno pošteno pretresti.

Želite si harmoničnega partnerskega odnosa, sami v sebi pa ne najdete miru. Želite si napredovanja v službi, sebe pa ne cenite. Želite si finančnega obilja, istočasno pa verjamete, da si ga ne zaslužite. Radi bi več prostega časa, a ste prepričani, da morate za zaslužek cele dneve trdo garati. A tako! Potem bi bili verjetno že vsi milijonarji! In kako naj se pri vsej tej zmedi sploh kaj uresniči?

Že vrabčki čivkajo o Zakonu privlačnosti, zato dvomim, da ne bi vi slišali zanj. Isto privlači isto. Če se s celotnim bitjem poravnamo s svojo željo, se mora uresničiti. Povedano drugače – ne moremo stopiti pred ogledalo in ne videti svojega odseva. Tako preprosto je. Vprašanje pa je, če ste dovolj pogumni, da se izvijete iz pajčevine sistema, ki podpira zavest pomanjkanja? Potrebna bo odločitev. Če želite drugačne rezultate, morate najprej preusmeriti svoj fokus. Bodite sami sebi poskusni zajček in videli boste, ali deluje. Lahko sploh še kaj izgubite?

V redu je, da si želite to, kar si želite. Kar imate ta hip v mislih, vam je namenjeno … in še mnogo več.

Estera

(junij 2015)

  • Članki
Jaz Sem. Sem božansko bitje, kakor ste tudi Vi. In to je naše bistvo, vse ostalo je le paket, ki se ves čas spreminja. V igri življenja ima vsak svojo vlogo po lastni izbiri ter svobodno voljo, da jo kadarkoli tudi spremeni.
Deli to s prijateljem