Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

foto pexels.com
Oglas

Vsaka duša pride na Zemljo s svojimi karmičnimi dolgovi in obveznostmi. Predispozicije, nagnjenosti in lastnosti, s katerimi ste se rodili, namreč služijo učenju vaše duše. Ko se vaša duša nauči lekcije, kako uravnotežiti svojo energijo, te lastnosti postanejo nepotrebne in nadomestijo jih druge.

Karma duše določa vaše lastnosti

Karma duše določa lastnosti osebnosti. Določa tudi fizične, čustvene, psihološke in duhovne okoliščine, v katere se osebnost rodi. Določa načine, kako je osebnost nagnjena k razumevanju svojih izkušenj. Določa namere, s katerimi bo osebnost oblikovala svojo resničnost.

Te namere ustvarjajo resničnost, ki duši v vsakem trenutku zagotavlja izkušnje, ki so potrebne za uravnoteženje njene energije, osebnosti pa najbolj jasno izbiro med učenjem z modrostjo ali skozi dvom in strah. Osebnost s pomočjo teh namer oblikuje svetlobo, ki se skozi njo pretaka v resničnost, ki je optimalna za njeno rast in razvoj njene duše.

Več v knjigi Sedež duše >>

Vodniki in učitelji

Ko se duša vrne domov, se to, kar se je nabralo v tem življenjskem ciklu, oceni z ljubečo pomočjo učiteljev in vodnikov. Prepoznane so nove lekcije, ki so se pokazale in ki se jih je treba naučiti, ter nove karmične obveznosti, ki jih je treba poravnati. Izkušnje pravkar dokončane inkarnacije so pregledane v polnosti razumevanja. Njene skrivnosti niso več skrivnosti. Razkriti so njihovi vzroki, razlogi in prispevek k evoluciji te duše in duš, s katerimi je duša delila svoje življenje. Kar je bilo uravnoteženo in naučeno, dušo približa ozdravljenju, integraciji in celovitosti.

Če duša vidi, da je to potrebno, si bo s pomočjo učiteljev in vodnikov izbrala še eno inkarnacijo. K sebi bo pritegnila ustrezne vodnike in učitelje glede na to, kaj si prizadeva doseči. Posvetovala se bo z drugimi dušami, ki si bodo skozi interakcije v fizični resničnosti vzajemno služile pri svoji evoluciji. Nato se bo znova lotila obsežnega prostovoljnega zmanjšanja energije, usmerjanja te energije do ustreznega obsega frekvenc in prelivanja v snov, rezultat tega pa bo ponovno utelešenje v učnem okolju zemeljske šole. Proces se bo začel znova.

Mogoče te zanima  Kaj ti bo dala masaža prsi?

Lekcije duše

Učenje lekcij duše je način, kako rastete. Ko se na primer zaveste, da jeza ne vodi nikamor, ta začne izginjati. Premaknete se v bolj integriran in zrel način doživljanja izkušenj. Kar vas je nekoč razjezilo, zdaj v vas prebudi drugačne odzive.

Dokler se ne zavedate posledic svoje jeze, boste še naprej jezna oseba. Če tega zavedanja ne dosežete do trenutka, ko se vrnete domov, bo vaša duša to lekcijo nadaljevala skozi izkušnje v drugem življenju. Utelesila bo še eno osebnost z vidiki, ki so podobni vašim. Česar se ne naučimo v tem življenju, se prenaša v druga življenja, skupaj z novimi spoznanji, ki nastanejo, ko se duša uči, ter novimi karmičnimi obveznostmi, ki izhajajo iz odzivov njene osebnosti na situacije, s katerimi se srečuje. Tudi lekcije, ki se jih je duša že naučila, se prenesejo v druga življenja, in tako se duša razvija.

Strah in ljubezen

Človeški čustveni spekter lahko razdelimo na dva osnovna elementa: ljubezen in strah. Jeza, zamera in maščevanje so izrazi strahu, prav tako kot krivda, obžalovanje, zadrega, sram in žalost. To so nizkofrekvenčni tokovi energije, ki ustvarjajo občutke izčrpanosti, šibkosti, utrujenosti in nezmožnosti obvladovanja.

Najvišji frekvenčni tok je ljubezen, ki ustvarja zanos, sijaj, lahkotnost in veselje.

Morda iščete druženje in toplino, toda če je vaša nezavedna namera, da ljudi držite na razdalji, se bodo izkušnje ločitve in bolečine pojavljale vedno znova, dokler ne boste razumeli, da jih ustvarjate sami. Sčasoma boste izbrali ustvarjanje harmonije in ljubezni. Odločili se boste za povezovanje z najvišjimi frekvenčnimi tokovi, ki jih lahko nudi vsaka situacija. Sčasoma boste razumeli, da ljubezen zdravi vse in da je ljubezen vse, kar obstaja.

Mogoče te zanima  Osho: Resnica osvobaja

Povzeto iz knjige Sedež duše >>

Pripravila: Kaja Regula

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem