torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Vzroki za pomanjkanje spolnega poželenja

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Kaj je vzrok za pomanjkanje spolnega poželenja?

Najpogostejši vzrok za pomanjkanje spolnega poželenja, je upad življenjske energije, blokade in nepovezanost s spolnimi organi.

Ženske, ki imajo blokiran spolni center ne čutijo zadovoljstva z življenjem, ne čutijo kreativnosti, ustvarjalnosti ter izgubijo senzibilnost.

Upad življenjske energije je posledica izgubljanja ali trošenja energije na fizičnem, čustvenem ali mentalnem področju. Veliko energije, predvsem spolne, se lahko na fizičnem nivoju izgublja zaradi preohlapne vagine. Na ta način jim življenje vsakodnevno dobesedno uhaja. Zaradi uhajanja energije lahko občutijo vedno večjo notranjo praznino, ki jo nato kompenzirajo z raznimi zunanjimi stvarmi, nakupovanjem, hrano, alkohol, TV …

Kako naj ženska ugotovi, če je povezana s svojim spolnim centrom?

Ali je ženska povezana s svojimi spolnim centrom, lahko preveri s pomočjo svojega diha; če seže do spodnjega dela trebuha, kjer ležijo jajčniki in maternica. Če ne, potem je zagotovo, da spolni organi ne dobijo potrebnega kisika in življenjske energije za svoje delovanje. Tako se lahko tukaj zlahka ustvarjajo blokade in bolezni, ki v najhujšem primeru zaradi čedalje večje nepovezanosti s spolnimi organi vodijo do tako hudih bolezenskih procesov, da se zdravniki odločijo ženski spolne organe kar odstraniti. V naravi je tako, da vse kar ni uporabno umre. Isto je z našim telesom. Da ne bi prišlo do tega, poskrbite, da boste lastne spolne organe čutile kako živijo v vas in jim omogočite njihove naravne funkcije.

Kaj lahko ženska stori, da si povrne spolno poželenje?

Torej prvo, kar lahko storite je, da svoj nivo dihanja spustite na nivo spolnih organov.

Nadalje, da bi spodbudili spolno energijo, si vsak dan masirajte dojke, da se povežete z žlezami in notranjimi organi, ki predstavljajo izvir spolne energije. Naj vam preide v navado, da si po tuširanju vzamete čas še za lepoto dojk in nežno ter z občutkom masirajte dojke 36 krat navzven in 36 krat navznoter. Ženske poročajo, da jim ta vaja tudi učvrstuje dojke in odpira srce. S tem, ko se okrepi ta povezava si je možno ponovno povrniti željo po intimnosti.

Obstajajo še druge tehnike za nego, vzgajanje in povečevanje spolne energije ter užitka, kot so na primer dihanje jajčnikov, devetcvetni chi kung, dvig orgazma …, vendar je za začetnice nabolje, da začno z nežnim stiskanjem sramnotrtične mišice. Pri vdihu skrčite, pri izdihu sprostite. Nežno, kakor bi odpirale in zapirale lotosov cvet. To izvedete vsaj 300-krat na dan. Ni treba naenkrat, vajo si lahko razdelite po delih; 5 min zjutraj, ko se “lišpate”, 5 min čez dan, ko se vozite, hodite ali čakate v banki na vrsti in 5 min zvečer medtem ko gledate televizijo. Sčasoma boste ugotovile, da se mišica samodejno krči in takrat boste lahko zares spoznale užitek, ki ga ta vaja prinaša.

Pri vračanju spolne energije pomaga tudi masaža križnice, ledvic ter področja spodnjega tan tiena. Pri slednji tople dlani položite na jajčnike in nežno krožite navzgor in navzven proti jetrom in vranici in se nato znova vrnete do jajčnikov. Ponavljajte, dokler ne začutite prijetne topline na tem področju.

Avtor: Dušan Donko

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij