Zakaj se mi ne izpolni kar zaslužim in želim?

Zakaj se mi ne izpolni kar zaslužim in želim?

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Ker vem, da si. Seveda vemo, zavestno. Kaj pa na to reče in kako se odzove naša podzavest? Kako misli in čuti ona?

Velikokrat sem se spraševala zakaj se to dogaja meni? Zakaj mi ne gre kot si želim?
Kaj sem jaz komu na svetu naredila, da ne dobim takšne službe, takšnega partnerja in podobno…
Danes vem. Danes razumem.

V sebi nosimo skrite srčne želje in res vemo, da si zaslužimo njihovo realizacijo, vendar se kljub temu ne zgodi. In čakamo, prosimo, molimo. Vsak po svoje želi, zahteva ali pričakuje dosego ciljev, sanj, idej…

Zakaj se NE zgodi?

Mislim, da morda sploh ne verjamemo, da se lahko.

Mislim, da morda, ker globoko v sebi še vedno čutimo, da si ne zaslužimo, ker nismo dovolj. Dovolj dobri. Dovolj močni, dovolj sposobni… zase ali za druge.

Mislim, da je dobro tudi opaziti kaj VSE imamo ta trenutek in zato biti hvaležni. In še ena stvar… si lahko sploh predstavljamo, da se naše želje takoj uresničijo? Potrpežljivost je izrednega pomena. Še več je vredna, ko zares veš kaj želiš in čakaš. Si potrpežljiv in hkrati vznemirjen. Veš, da se bo vse umestilo ob času, ki je zato določen in ko smo pripravljeni, stvari stečejo, lahkotno. Vse se postavi in zloži na mesto. In včasih se zdi, da dojemamo svet okrog nas kot nesramen, krivičen in občasno pač mislimo, da enostavno nimamo sreče. Ali morda nimamo vez in poznanstev.
Vendar na srečo to ni res. Kakšno olajšanje…

Vse imamo, čisto vso to moč in zaupanje, da naredimo in ustvarimo karkoli.
Imamo v sebi, samo najti moramo znati.

Sami ustvarjamo lastno fizično realnost in ne obratno, kot se dozdeva in kot o tem razmišlja še veliko ljudi. Kreiramo iz svoje notranjosti. Iz svojega bistva. Zunanjost ne kreira naše poti oz. v zelo rahlih odtenkih. Zunanjost je samo odraz naše biti. Verjeli ali ne, pritegnemo točno takšne osebe ali situacije kot so potrebne za naš razvoj, rast. In to sami. Pridobimo izkušnjo…tisto izkušnjo, ki nam rabi, da se zgodi. Posledično definitivno nekaj spremenimo v svojem življenju, kar ponovno vpliva na mnogo področij ali pa vsaj na eno… In vse dokler delujemo z umom in zunaj sebe se nam to ne zgodi. Namreč to, kar si želimo, ampak to kar potrebujemo.
» Simple as that.«in povsem logično.

Naša duša nam želi zmeraj nekaj sporočiti, ona ve in želi, da slišimo in vidimo, zato nas nekaj ali nekdo doleti. Naredimo mogoče eno potezo, ki spet prinese nekaj novega, drugačnega in če nas ne bi doletela prejšnja izkušnja ne bi naredili, tako je, nič.
Bi rekla, da verjetno to ni slučaj, skoraj prepričana sem v to, ker v ozadju je plan.
Popoln plan, ki ga ima za nas življenje. In tako nam počasi odkriva naš namen.
Razkriva ga, če smo iskreno radovedni in mu zaupamo, ampak ga s tem ne izsiljujemo, ne pričakujemo ter v kolikor od njega ne zahtevamo.

In ko se zavedamo lastne moči in s tem kreacije, potem se zgodi… karkoli si želimo…
Še enkrat zapišem, KARKOLI si želimo.

Težko je razumeti, vem. Ravno zato, ker je to tako preprosto, da se zdi precej neverjetno.
In nekdo ponovno vpraša: Pa kako? Kako to naredim?
Kako do rešitev in izpolnjenih želja?

Nobene čarovnije ni, je samo naša čarobnost. Je edinstvena in neprecenljivo je zavedanje, da z lastno prezenco vplivamo na ljudi, ki pridejo ali odidejo v in iz našega potovanja.

Zgodi se, ko smo prepričani sami vase, v svojo neizmerno moč in ko si zaupamo. Sebi in življenju. Takrat sami vplivamo na potek dogajanja v našem življenju.

Vem to, da ne gre priti z umom do tja in včasih ni dovolj samo zavestno delovanje, ampak posodobitev podzavesti. Slišanje in uporabljanje intuicije, s tem izboljševanje in na novo sestavljanje podzavestno naloženih programov, povezovanje in pozornost sebi, vzpostavitev s samim s seboj, načinov je nešteto mnogo.
Potrebno je ne samo vedeti, ampak čutiti in najti lasten način, ki deluje. Deluje za vsakega izmed nas in zagotovo ga imamo znotraj sebe. Ker smo unikatni, je tudi naš način eden in edini pravi za nas.

Življenje je lepo, igrivo. Kljub temu, da raziskujemo se prepustimo, spustimo zahteve, zabavajmo se in prišlo bo do nas.

Zaupaj življenju in potuj… Potuj vase, zato, da najdeš način za izpolnitev. Za izpolnitev sebe in želja, ki jih imaš.

V branje priporočamo knjigo Zaupaj življenju >>

 

Deli to s prijateljem