Ezoterika

Dežela Mu – Lemurija

Prva “Mati” civilizacija, ki se je prvič pojavila na tem planetu približno 900.000 let pr.n.št.

Čudovita zeleno modra prostrana dežela Sonca in tropskega podnebja, ilovnatih tal in bogate rodovitne zemlje z vodnimi izviri. Pokrajina je nastala iz ohlajene lave ali obsidiana, mogočnega črnega transparentnega kristala, ki ima še danes mogočno zdravilno energijo in posebno mesto pri šamanih in spiritualnih zdravljenjih. Lemurija je bila mesto šamanov, zdravilcev in telepatije, elementarne magije in orakljev, vidcev in neverjetnih bitij, mesto živih kamnov in govorečih dreves ter šepetajočega in čutečega oceana.

Podrobnosti izgubljenih dežel ne moremo vedno videti s prostimi očmi, lahko pa jih seveda vedno vidimo z očmi duha ali spirita. Mu je dežela piramid, templjev in kristalnih stolpov ter mnogovrstnih visoko razvitih hibridnih bitij, spreminjajočih se oblik, je domovina mnogoterih živali, rastlin in kamnov, ki so izdelani in oblikovani z mislimi ter spominjajo na hieroglife. Ti kamni so živi in se premikajo ter v sebi nosijo kodo, in če si lahko predstavljaš, da glasbene note pojejo, potem imajo ti simboli tone, ki nas lahko ponovno prebudijo.

Čudovita Lemurija, kjer se kamni premikajo in transportirajo z zvokom. Mesto templjev, kjer so hieroglifi izrezljani s čisto mislijo, in kjer holografska projekcija sebe tisoče kilometrov stran omogoča vizualno komunikacijo, dialog in razumevanje z drugo osebo. Mesto, kjer se spolna diferenciacija spreminja skozi življenje, in kjer je življenje bistveno daljše, kot smo ga navajeni mi danes. Čas, kjer so bili obiski naše družine iz drugih planetov reden in pogost pojav. Zato je Lemurija tako izjemna v svoji energiji.

Kot je razkril Edgar Cayce v svojih učenjih, smo se mnogi izmed nas vrnili ob tem pomembnem času, da pomagamo planetu Zemlja pri njenem velikem prehodu. In prišli smo ali iz preteklosti ali iz prihodnosti.

Ko razumemo, kdo smo in zakaj smo tukaj, lahko bolje pomagamo sami sebi, Materi Zemlji, našim ljubljenim in vsem drugim. “Vedi, kdo si in vedel boš, kaj narediti.”

Lemurija in njena zavest ponovno vstaja, zato postajamo vedno bolj prebujeni, bolj miroljubni, bolj ljubeči, bolj prijazni, bolj povezani in vedno bolj zavedni svoje okolice in samih sebe kot bitje univerzuma ter tako ponovno začenjamo ceniti sveto naravo naše matere Zemlje.

Prvi prebivalci Lemurije so bili elementalni spiriti v različnih oblikah, ki so kasneje postali pokrajina sama. Nekateri so postali vilini notranjih svetov Zemlje in nekateri zvezdni ljudje. Lahko so potovali skozi čas in se teleportirali v druge dimenzije, kar je odlična razlaga, zakaj ne moremo najti sledi njihovih civilizacij. Vse dokler se sami ne odločijo, da se nam oz. ti razkrijejo.
Pa vendarle, kaj če je civilizacija, za katero ‘samo’ izgleda, da je izginila, za seboj pustila veliko različne zapuščine, ki jo danes mi šele odkrivamo?

Lemurijci so lahko npr. z mislimi ustvarili različne tatooje ali telesne poslikave, kot tudi na koži dobili znamenje, da so prejeli določen ritual ali njegovo sporočilo. Bili so živa, nenehno spreminjajoča se kreacija.

Kako je izgledalo življenje v svetu Lemurije?

Dežela Mu, s svojo bujno naravo, slapovi, sadjem in cvetjem ter miroljubnimi bitji divjine, je bila zelo transparentna družba. To je bil čas paradiža, rajskega vrta ali čas nedolžnosti. V Lemuriji laži niso obstajale ali niso bile povedane, vsaj večino njene zgodovine ne, saj so lahko izredno psihični in telepatski ljudje natančno videli kaj se dogaja, trenutek za trenutkom. To je bil resnično svet poštenosti in transparentnosti, ki si ga mi danes lahko samo zamislimo.

Vsa bitja so živela plemensko, kjer so vsi člani skrbeli en za drugega. Plemenske kulture imajo občutek za družino, ki presega našo ‘moderno’ idejo o tem, kaj družina je. Vsak član plemena, kot tudi vsako pleme, se je razlikovalo po totemu in znamenju.

Čeravno je bila lemurijska skupnost osnovana na klan sistemu, pa tukaj ni bilo vertikalnih hierarhij, kar pomeni, da nihče ni bil boljši ali slabši od drugega. Sledili so srčnemu klicu in živeli svojo globoko notranjo strast, pa naj je bilo to v zvezi z razmerji, “službo” ali počitnicami. Vse je bilo narejeno z veseljem, kreativnostjo in harmonijo. Spoštovali so vsakega in vse, ravno tako Mati Zemljo.

Lemurijci so bili in še vedno so miroljubni plemenski ljudje, zagovorniki vzajemne odgovornosti in skrbi. Njihova narava je bila vedno družbena. Ne v smislu imeti željo biti ves čas z ljudmi, temveč v smislu skupnosti. Lemurijske skupnosti so bile organsko razvite, kjer se je vsaka oseba lahko zanesla na druge in bila deležna njihove pomoči. Seveda pa se je vsak lahko razvijal in živel povsem samostojno.

Ker se je vse menjalo z blagovno menjavo, in ker je vsaka oseba imela nekaj za ponuditi, so tako Lemurijci lahko cveteli in živeli v obilju na Zemlji, ki je bila miroljubna in bogata. Sadje, zelenjava in ribe so bile prevladujoča prehrana in mnogo Lemurijcev je bilo čistih vegetarijancev, njihove DNK vijačnice so bile polno aktivirane, lahko so spreminjali oblike in videli daleč naprej ali nazaj v času.

Lemurijci so bili uravnotežena bitja ali “vmesniki”, če želiš. Niso bili tekmovalni, niti jih niso zanimale opredelitve razlik, in vendarle so se veselili različnosti med seboj. Njihovi lasje so bili dolgi, tako na moških kot ženskah, in so predstavljali ‘antene’, ki so lahko sprejemale informacije od zelo zelo daleč. Zaradi DNK deaktivacijske tragedije, ki se je zgodila v času Atlantide, in umetnih barvil, ki jih danes nanašamo na svoje lase, v tem trenutku nismo sposobni resnično aktivirati moč svojih las, vendar pa bo to spet mogoče sčasoma, ko bomo vstopili v novo resničnost. Lemurijci so lahko s svojim tretjim očesom dihali pod vodo in nekateri so bili v mnogih pogledih bolj podobni sesalcem iz morja, kot ljudem.

V Lemuriji je bilo resnično enostavno videti in brati auro ali svetlobno energijsko polje ter čakre, ki so bile popolnoma vidne in smatrane kot normalni del osebe, tako kot je danes naše fizično telo. Hoditi z nevidnim svetlobnim poljem in čakrami je bilo nekaj nepredstavljivega, tako kot bi bilo danes recimo hoditi naokoli brez glave!

Svetlobno energijsko polje in čakre so bile tako resnične, kot so naši notranji organi, in vsi smo bili sposobni videti vsako čakro posebej in ravno tako vizualno zaznavati posameznikovo počutje, stanje uma ter njegove emocije. Če dodamo še telepatsko komunikacijo, dobimo zelo jasno in pošteno kulturo, ali ne?

Lemurijci so bili sposobni asorbirati sončne žarke in vsako barvo sedmih žarkov. Že takrat so intuitivno vedeli, da ko vsakodnevno sprejemamo sončno svetlobo, ustvarjamo kemično transformacijo v našem fizičnem telesu, ki nam omogoča, da smo zdravi, samozavestni, vitalni in polni energije.

Še vedno lahko asorbiramo svetlobni izvir, s katerim smo v interakciji, kljub dejstvu, da nismo tako “odprti”, kot smo bili v Lemuriji. In namesto, da prekinemo, se moramo ponovno povezati z naravnimi svetlobnimi izvori, se očistiti, uravnotežiti, prizemljiti in zaščititi. Če zamenjamo sončno svetlobo z umetno, je naše zdravje resno degradirano. Ko se ponovno povežemo z izvorno svetlobo, lahko sprejemamo polno, brez strahu, in sijemo tako navznoter kot tudi navzven ter osvetljujemo svet.

Povzeto iz knjige Nova resničnost 2013, avtorice Maginje Blinkite 

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !