Energijski gib za povezavo – polnjenje z zemljino in kozmično energijo

 

IZVAJATA: BENO VIRGULIN, AJŠA SVETLIN
VIDEO OBLIKOVNO UREDIL: ALEŠ KRAMER

Gib je namenjen povezavi – polnjenju z zemljino in kozmično energijo.

Vdihni in pri izdihu skleni dlani nad glavo. Šestkrat globoko vdihni in izdihni. Pri vdihu skozi prste rok vdihuj kozmično energijo v kronsko čakro in pinealno žlezo (v središču glave) z vsakim izdihom polni omenjeno področje s svetlobo. Nato vdihni in pri izdihu nasloni komolca rok na kolena. Dlani sta še vedno sklenjeni, prste rok pa usmeri proti zemlji. Šestkrat globoko vdihni energijo zemlje in z izdihom polni korensko čakro z zemljino energijo. Nato vdihni in pri izdihu desno dlan postavi pred sedež duše (dlan je obrnjena v levo stran), levo dlan pa pred spolno čakro (dlan je obrnjena v desno). Šestkrat globoko vdihni in izdihni in si pri tem predstavljaj da v dlaneh držiš svetlobno cev, ki sega po središču telesa ob hrbtenici navzgor – skozi kronsko čakro v neskončnost nad glavo, ter med nogami navzdol do podplatov in pod podplati do središča zemlje. Z vsakim vdihom in izdihom se kozmična in energija zemlje prelivata, združujeta in polnita svetlobno cev, ter nato vse naše telo in avrično polje.

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here