Energijski gib združevanje jin & jang energije in čiščenje z vizualizacijo zlatega kroga

 

NAMEN IZVAJANJA:Tehniko izvajamo ko,začutimo,zmedenost,razcep.Tehnika nam da osredotočenost,zbranost in jasnost.

IZVEDBA:Rahlo pokrčimo kolena istočasno z vdihom in istegnjeno levo roko,rahlo udarimo pred sredino čela,dlan naj bo oddaljena 20cm.Nato z izdihom zarišemo krog po sredini telesa,krog poteka od sredine čela naravnost navzdol do korenske čakre,in nato z vdihom z iztegnjeno roko do vrha auričnega in navzdol z izdihom do spolne čakre.Pri izvajanju kroga si pomagamo z vizualizacijo zlatega kroga.

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here