Video

Energijski gib združevanje jin & jang energije in čiščenje z vizualizacijo zlatega kroga

 

NAMEN IZVAJANJA:Tehniko izvajamo ko,začutimo,zmedenost,razcep.Tehnika nam da osredotočenost,zbranost in jasnost.

IZVEDBA:Rahlo pokrčimo kolena istočasno z vdihom in istegnjeno levo roko,rahlo udarimo pred sredino čela,dlan naj bo oddaljena 20cm.Nato z izdihom zarišemo krog po sredini telesa,krog poteka od sredine čela naravnost navzdol do korenske čakre,in nato z vdihom z iztegnjeno roko do vrha auričnega in navzdol z izdihom do spolne čakre.Pri izvajanju kroga si pomagamo z vizualizacijo zlatega kroga.

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

MAGIČNOST GIBANJA je skupina posameznikov, ki raziskujejo sebe in svoje sposobnosti, da bi se osvobodili omejujočih navad, vzorcev negativnega razmišljanja in delovanja ter zaživeli s polno zavestjo.

www.magicnost-gibanja.si

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !