Video

Energijski gibi za spolno čakro ali vir življenja

 

ENERGIJSKI GIBI ZA SPOLNO ČAKRO ALI VIR ŽIVLJENJA

Druga čakra leži med popkom in sramno kostjo in spada med parne čakre (neparni sta samo prva in sedma čakra). Je oranžne barve in s svojo energijo oskrbuje organe v okolici: spolne organe, sečila, del prebavnih organov (debelo in slepo črevo), sakralni del hrbtenice in medenico. Energijski gibi so namenjeni odpiranju in čiščenju spolne čakre ter z njo povezanih endokrinih žlez in spolnih organov. Ob koncu vadbe vdihujemo energijo v spolno čakro, spolne organe, se polnimo z energijo sprejemanja in ljubeznijo do sebe.

Bolezni spolnih organov, boleče menstruacije, ciste, rak … so posledice čustvenih in spolnih travm. Nastanejo zaradi nesprejemanja spolnih organov, zavračanja ženskosti, nakopičenih občutkov krivde, strahu, sramu, zaradi podzavestnih prepričanj da so spolni organi grešni, umazani ali zaradi kopičenja zamer, globokih ran, spolne krivde, zlorabe …

ENERGIJSKE IN MEDITACIJSKE TEHNIKE SAMOZDRAVLJENJA SPOLNE ČAKRE:

1. Energijski gibi za spolno čakro ali čakro vira
Izvajamo energijske gibe. Z njimi zbiramo energijo za maternico, odpiramo spolno čakro, izžemamo škodljivo energijo iz jajčnikov ter zdravimo in dovajamo energijo v spolne organe. Prikaz gibov:

2. Ozaveščanje vzroka bolezni, bolečin … v tehniki rekapitulaciji
Rekapituliramo vzrok bolezni, bolečin … ki so običajno povezane z našimi preteklimi dejanji, otroštvom, preteklimi spolnimi izkušnjami, vzorci obnašanja, občutki krivde, negativnimi prepričanji prevzetimi od družbe, vere, staršev …
prikaz rekapitulacije v sedečem položaju:

3. Čiščenje čaker z vijoličnim plamenom
Vizualiziramo vijolični plamen in vanj ovijemo čakro. V spolno in korensko čakro vdihujemo vijolično svetlobo, ki transformira-preobrazi vse negativne občutke ter raztopi in izniči vsa neskladja. V vijolični plamen predamo vsa negativna občutja, ki so še mogoče prisotna po rekapitulaciji.

4. Zdravljenje spolnih organov z ljubeznijo in sprejemanjem v komori ali z vizualizacijo svetlo zelene krogle, ki jo ljubeče vdihujemo v spolne organe. Zraven lahko uporabimo nežno samomasažo, tapkanje ali afirmacije: Jaz se imam rada, sprejemam svojo ženskost, rada sem ženska, ljubim svoje telo, svoje spolne organe …

5. Zdravljenje z zvočno tehniko Devavani – dopustimo da višji jaz skozi nas govori, poje, šepeta , ustvarja različne zvoke … in jih usmerja v spolne organe. Zvok – govorjenje v nenavadnem jeziku »LATIHAN«, spontano petje poljubnih tonov… našega lastnega višjega jaza dekodira stare negativne vzorce, sram, krivdo … prinaša božansko energijo sprejemanja v telo.

L. HAY: TELO JE TVOJE

V knjigi L. Hay so opisani vzroki bolezni, ki jih lahko pozdravimo sami z zgoraj opisanimi tehnikami samozdravljenja.

DISMENOREJA ali BOLEČA MENSTRUACIJA -jeza nase, sovražite telo ali ženske.
RAK- dolgotrajna zamera, globoka rana, razjeda vas globoka žalost, gojite sovraštvo.
VAGINITIS-VNETJE NOŽNICE -spolna krivda, samo kaznovanje, jeza na partnerja.
CISTE: Vrtite si star boleč film, negujete stare rane.
SPOLNE BOLEZNI: spolna krivda, zloraba, prepričanje da so genitalije grešne, umazane …

Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

MAGIČNOST GIBANJA je skupina posameznikov, ki raziskujejo sebe in svoje sposobnosti, da bi se osvobodili omejujočih navad, vzorcev negativnega razmišljanja in delovanja ter zaživeli s polno zavestjo.

www.magicnost-gibanja.si

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !