Kako živeti v sozvočju s svojimi željami in cilji v času nove realnosti?

Kako živeti v sozvočju s svojimi željami in cilji v času nove realnosti?

Kako živeti v sozvočju s svojimi željami in cilji v času nove realnosti? 2Kako živeti v sozvočju s svojimi željami in cilji v času nove realnosti? 3Kako živeti v sozvočju s svojimi željami in cilji v času nove realnosti? 3

Razmere, v katerih se je znašel ves svet in mi vsi kot del njega, nas povsem naravno ‘silijo’ v to, da sami pri sebi aktiviramo tisto energijo, ki doslej ni bila docela izkoriščena, saj to ni bilo potrebno. Doslej. Zdaj pa je, še kako potrebno, da prevetrimo vse možnosti, oblikujemo razne scenarije in se poslužimo raznih modelov, se samo-opazujemo ter samo-izkušamo z namenom, kako delovati jasno, pozorno in umirjeno, ohraniti zdravje, ustvarjalnost ter biti v sozvočju s seboj, z drugimi in z naravo?

Da, prišlo je do viharjenja, a obenem tudi umirjanja misli. Umirjanja zato, saj je ZDAJ priložnost, da se vibracijsko uskladimo s svojimi željami in cilji. Da le-te ponovno ovrednotimo; se z njimi strinjamo in delujemo skladno z njimi ali jih korigiramo, morda pa povsem na novo zastavimo.

»In prav na tej poti do cilja, po korakih, vas vodi resonančni coaching, kjer v načrtovanem vodenem procesu spoznavate, kaj vas omejuje, kaj vas podpira, ter se učite črpati moč iz nezavednega ter lastnih virov moči; vseh vaših spretnosti, sposobnosti, talentov, znanj in izkušenj. Največji izplen je oblikovanje novih možnosti. Vibracijsko se uskladite s svojo resnično naravo«, meni Iris Kline Arih, resonančna coachinja.

Sami lahko prevzamemo odgovornost za svoje notranje stanje

V pomoč, kako doseči točko miru v sebi, kjer je vse mogoče – stanje, od koder dostopamo do vseh lastnih virov, naj vam bo spodnja vaja za sproščanje napetosti v telesu in ohranjanje vaše življenjske energije.

Raztapljanje ‘tujega’ v telesu – meditacija

Cilj vaje je vzpostaviti notranje stanje telesa, za katerega je značilna visoka pretočnost energije. Sproščen občutek, brez pritiskov in napetosti. Brez dvoma in strahu. Mir. Prevzeti odgovornost za svoje notranje stanje.

Potek vaje:

– Lezite na tla, udobno se namestite, sproščeno dihajte.

– V takem sproščenem stanju si zamislite občutek, da skozi prste na nogah začenja pritekati v vaše telo prijetna zlata tekočina (ali zlati prah ali svetlobni snop) in se počasi razliva po vsem vašem telesu in napolnjuje prav vsako vašo celico.

– Nezavedno ‘skenira’ vaše telo, pri čemer išče ‘tuje’ dele v vas, v vašem telesu, v vaših mislih; nekaj kar vas teži, pesti, nekaj, kjer ste obtičali in še ne najdete odgovora na to, kaj ta del pravzaprav želi.

– Vprašajte vse tisto, kar je ‘skener’ odkril, vsak del posamično, kaj vas želi naučiti in obenem vprašajte sebe, zakaj ste mu dovolili, da je tukaj. Vprašajte ga, kaj potrebuje, da bi lahko odšel in obenem vprašajte sebe, kaj potrebujete vi zato, da pustite temu tujemu delu oditi.

– Na svoji levi strani si predstavljajte svetlobni žarek, ki vodi do vašega izvira moči. Pustite tujim delom (tujim občutkom morda), da jih svetloba tega svetlobnega žarka ponese s seboj daleč navzgor, daleč proč od vas, kjer bodo lahko sami odločali o svoji prihodnosti.

– Svetlobni žarek išče še naprej tuje dele (‘skenira’ vaše telo) in ko jih najde, jih očisti, vse do zadnjega in s svetlobo zapolni prostor, kjer jih je našel.

– Uživate ob tem, da ste svetloba.

– Vaše misli so sproščene, čiste, jasne.

– Samo ‘ste’.

V sozvočju ali v resonanci s svojim željami in cilji smo lahko le v umirjenem stanju. To dosežemo takrat, kadar smo z njimi vibracijsko usklajeni. Vsaka oseba ima svojo edinstveno vibracijo. Zakon privlačnosti se ves čas odziva na to našo vibracijo. Dobra novica je, da lahko svojo vibracijo spreminjamo. Resonančni coaching odgovarja na izziv, kako spreminjamo svojo vibracijo. Privede vas v sozvočje z lastno resonanco – srčno željo – hrepenenjem. Sproži transformacijo, v kateri se uskladite s svojo resnično naravo. V sistematičnem vodenem procesu spoznavate kaj vas omejuje, kaj vas podpira ter se naučite črpati moč iz nezavednega ter lastnih virov moči (vseh svojih spretnosti, sposobnosti, talentov, znanj in izkušenj).

Iris Kline Arih, resonančna coachinja

Resonančna coachinja, soustanoviteljica in direktorica Zavoda Učenje za življenje, članica upravnega odbora Slovenskega coaching združenja. Po izobrazbi diplomirana ekonomistka z dolgoletnimi izkušnjami v tržnem komuniciranju. Izpolnjuje me ustvarjanje in povezovanje na področju podpore ljudi pri njihovi osebnostni in poslovni rasti. V resonančnem coachingu, delavnicah in treningih spodbujam k odstranjevanju blokad, stremim k aktivaciji potencialov posameznika/skupine ter k oblikovanju novih možnosti – novih izbir – novih navad.
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem