Išči
Generic filters

Luč Dhamme: Izkoristi osamljenost

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: bhante Hiriko
X

Spremljaj objave: bhante Hiriko

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Ko hočemo biti sami, pravimo »samota« ali »umik«. Ko nočemo biti sami, pravimo »osamljenost«. Medtem, ko sta v obeh primerih okoliščine iste, se razlikujeta notranje. To pomeni, kako doživljamo dane okoliščine, je odvisno od nas. To nakazuje da imamo ta potencial, to moč, da lahko resnično transformiramo svoje okoliščine tako, da lahko živimo veliko bolj v miru in sreči. Le utrditi si moramo notranjo moč! In tako lahko uporabimo današnje ukrepe zaradi virusa za duhovno korist.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Je slovenski budistični menih v theravadski tradiciji. Rojen je v Ljubljani leta 1985 in postal menih leta 2005. Bh. Hiriko je glavni urednik in administrator pri založbi Path Press in je avtor knjige o življenju angleškega meniha s Šrilanke, Ñāṇavīra There, The Hermit of Bundala. Je tudi pisec Menihovih misli in prevajalec Buddhovih govorov ali sutt. Trenutno je predstojnik gozdnega samostana Samanadipa v Goljeku pri Trebnjem.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem