Meditacija na reiki simbole 1

Meditacija na reiki simbole

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Reiki meditacija na simbole poteka v dveh delih – v prvem usmerimo pozornost na določen simbol, v drugem pa občutimo – izkusimo energijo določenega simbola.

  • Najbolje, da se namestimo v sedeči položaj z zravnano hrbtenico, dihanje je enakomerno in malce počasneje. Počasi prehajamo v meditativno stanje, vendar še pred tem izrečemo prošnjo naj nam bog pri meditaciji pomaga. Nato izrišemo simbol na katerega želimo meditirati – in to v velikosti 50 cm pred seboj in trikrat izrečemo ime ali kotodamo simbole. Dlani lahko sklenemo v položaju molitve na prsih, lahko jih imamo na srčni čakri ali pa so na stegnih. Simbol poskušamo vizualizirati, nanj usmerimo vso pozornost, poskušajmo ga začutiti, razumeti način njegovega delovanja v okviru reikija na nas … Ta del naj bi trajal kakšnih 5 minut. Medtem lahko simbol večkrat prikličemo, z vizualizacijo – mentalno, izgovorjavo imena ali pa z izrisovanjem.
  • Ko imamo občutek, da smo naredili korak v razumevanju simbola, ga prikličimo v obliki frekvence – vrste energije, da preplavi naša telesa. Tukaj poskušamo začutiti, izkusiti energijo simbola in njegovega delovanja v nas. Tokrat moramo biti odprti natanko za energijo priklicanega simbola, katerega področje delovanja že poznamo. Simbol poskušajmo začutiti v srcu, skozi ljubezen, skozi del nas, del naše energije. Tudi ta del naj traja kakšnih 5 minut, več ni potrebno.
  • Po končani meditaciji se zahvalimo za pomoč vodnikom in zapečatimo proces s simbolom cho-ku-rei. Simboli na katere pa meditiramo, so odvisni od stopnje, v katero smo iniciirani.
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem