Video

Meditacijske tehnike v paru: čiščenje negativnih vezi, odpuščanje

 

Tehniko izvajamo z namenom čiščenja negativnih vezi v odnosih z ljudmi (lahko tudi iz prejšnjih življenj). Negativne vezi na energijski ravni se vzpostavijo kadar v odnosih prevladujejo negativna čustva: zamere, ljubosumje, avtoritativnost, podrejenost, odvisnost … Nakopičena negativna čustva v našem telesu in avričnem polju povzročajo bolezni, otežkočeno dihanje, bolečine … Ko te vezi očistimo, odpustimo ter se iskreno pogovorimo, se ponovno vzpostavi srčnost ter enakovredno sodelovanje v odnosih ter zdravje. Energijska vez med osebama je očiščena in energija se začne enakovredno pretakati kar občutimo kot lahkotnost, radost, srčnost v odnosih.

S prvo tehniko čistimo negativne vezi v paru.
Izvedba prve tehnike v paru: ČIŠČENJE NEGATIVNIH VEZI
Tehniko lahko izvajamo sami ali v paru s poljubno osebo, s katero bi radi prekinili negativne vezi. Partnerja/osebi se postavita drug proti drugem in se med izvajanjem tehnike gledata v oči.

Med izvajanjem tehnike umirimo um in globoko dihamo. Levo roko postavimo na desno strani glave, desno roko na desno stran boka zadaj. V rokah vizualiziramo svetlobni meč s katerim čistimo negativne vezi do določene osebe. Nato z levo roko in navideznim mečem zasekamo od desne strani glave do levega boka zadaj, istočasno pa z desno roko od desnega boka na levo stran glave. Roki izmenjujemo.

ODPUŠČANJE
Partnerja/osebi se postavita drug proti drugem in se gledata v oči.
Umirimo um in globoko dihamo. Roki postavimo pred spolno čakro in ju z vdihom dvignemo do srčne čakre, nato iztegnemo levo roko pred srčno čakro in hkrati z izdihom partnerju pošljemo energijo z namenom odpuščanja vseh zamer. Nato roki ponovno prenesemo pred spolno čakro, ju z vdihom dvignemo do srčne čakre, iztegnemo desno roko pred srčno čakro in hkrati z izdihom partnerju pošljemo energijo. Energijo lahko po želji tudi obarvamo v svetlo zeleno ali roza barvo. V spominu se prestavimo v pretekle obremenjujoče, stresne situacije, ko smo delovali obsojajoče, v jezi, zameri, ubogem jazu … do partnerja in odpustimo sebi ter partnerju.
Ob zaključku sklenimo roki in si predstavljamo, da se svetlo zelena svetloba steka iz naše srčne čakre v partnerjevo. Umirimo um, globoko dihamo in čutimo.

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

Pokaži več

Magičnost Gibanja

MAGIČNOST GIBANJA je skupina posameznikov, ki raziskujejo sebe in svoje sposobnosti, da bi se osvobodili omejujočih navad, vzorcev negativnega razmišljanja in delovanja ter zaživeli s polno zavestjo.

www.magicnost-gibanja.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !