Energijski gib za dvig spolne energije na srčno raven

 

Namen izvajanja: Gib je namenjen dvigovanju spolne energije na srčno raven.

Izvajamo ga kadar začutimo višek energije v spolni čakri, ki bi jo radi dvignili in uporabili za srčno kreativno delovanje, izpolnjevanje življenjskega poslanstva …

Izvedba:
Pokrčimo kolena. Vdihnemo in z levo roko zaokrožimo na področju spolne čakre od levega boka proti desnemu, dlan je obrnjena navzgor. Nato dlan obrnemo navzdol in hkrati krempljasto upognemo prste in roko prenesemo na levo stran. Enako ponovimo z desno roko.

Z vsako roko zgoraj opisan gib ponovimo trikrat. Nato navzgor obrnjeni dlani postavimo pred spolno čakro in se osredotočimo na spolno energijo, ki jo z vdihom dvignemo na srčni nivo-vdihnemo v srčno čakro. Nato z izdihom z rokama zaokrožimo ob telesu. Trikrat ponovimo.
Ko četrtič navzgor obrnjeni dlani postavimo pred spolno čakro sklenemo dlani in ju položimo na prsi. Nekajkrat globoko vdihnemo v srčno čakro. Gib zaključimo tako, da z rokama zaokrožimo nad glavo in roki prenesemo pred spolno čakro (dlani sta obrnjeni navzdol).

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here