Išči
Generic filters

Kako lahko manifestirate vse, kar si želite

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Ko se na podlagi svoje svobodne volje zavestno odločite, da se boste ponovno povezali z močjo namere, spreminjate smer svoje poti.

5 predlogov za uresničitev vaših želja

1. Vizualizirajte moč namere

V svoj um povabite svojo vizualizacijo polja energije, ki predstavlja moč namere. Odprti bodite za vse, kar se pojavi, medtem ko vizualizirate koncept tega energijskega polja. Čeprav veste, da je nevidno, zaprite oči in opazujte, kakšne slike se pojavijo.Izrecite sedem besed, ki predstavljajo sedem obrazov namere: ustvarjalnost, prijaznost, ljubezen, lepota, rast, neomejeno obilje in sprejemanje. Teh sedem besed si zapomnite in jih uporabljajte, da se uskladite z močjo namere, medtem ko jo vizualizirate. Zapomnite si, da z močjo namere niste povezani, kadar se počutite ali vedete v nasprotju s temi 7 obrazi namere. Dovolite, da teh sedem besed krasi vašo vizualizacijo moči namere, in opazujte spremembo svoje perspektive, ko se z njimi povežete.

2. Odsevajte

Ogledalo odseva brez popačenja ali obsojanja. Predstavljajte si, da ste kot ogledalo, in vse, kar se pojavi v vašem življenju, odsevajte brez obsojanja ali mnenj.Bodite nenavezani na vsakogar, ki pride v vaše življenje, tako da od njega ne zahtevate, da ostane, odide ali vam je na razpolago, kadar koli se vam zahoče. Sebe in druge nehajte obsojati, ker ste predebeli, previsoki, pregrdi ali preveč česar koli drugega!Tako kot moč namere vse sprejema in odseva brez obsojanja ali navezanosti, poskušajte enako storiti za vse, kar se pojavi v vašem življenju. Bodite kot ogledalo!Več v knjigi Moč namere >> (-20%)

3. Pričakujte lepoto

Ta predlog vključuje to, da poleg lepote v svojem življenju pričakujete tudi prijaznost in ljubezen, tako da globoko ljubite sebe in vse okrog sebe ter da globoko spoštujete vse življenje. Kjer koli ste, lahko izkusite nekaj lepega.V tem trenutku se ozrite okrog sebe in se osredotočite na lepe stvari. To je popolnoma drugače, kot če se že samodejno osredotočamo na stvari, ki nas ranijo, razjezijo ali užalijo.Ko pričakujete lepoto, vam to pomaga zaznavati moč namere v vašem življenju.

4. Meditirajte o hvaležnosti

Cenite energijo, ki jo z vsemi živimi bitji delite v tem trenutku, ki jo boste delili v prihodnosti, in tudi tisto, ki jo delite z bitji, ki so živela pred vami. Občutite valovanje te življenjske sile, ki vam omogoča, da razmišljate, spite, se gibljete, prebavljate in celo meditirate.Moč namere se odziva na vašo hvaležnost.Življenjska sila v vašem telesu je ključ do tega, kar si želite. Ko svojo življenjsko silo cenite kot del moči namere, vas preplavi val odločnosti in zavedanja.Modrost vaše duše, ki se odziva na vaše meditiranje o hvaležnosti, prevzame nadzor in pozna vsak korak, ki ga morate narediti.

5. Preženite dvom

Ko preženete dvome, cveti obilje in mogoče je vse. Vsi svoje misli uporabljamo za ustvarjanje sveta, ki smo si ga izbrali.Če dvomite o svoji sposobnosti, da ustvarite življenje, ki si ga želite, zavračate moč namere.Tudi ko se zdi, da nič ne kaže, da ustvarjate to, kar si želite, se uprite dvomu. Zapomnite si, da trak namere na tramvaju življenja čaka, da se dvignete k njemu.
Shakespeare je zapisal: “Naši dvomi so izdajalci, in zaradi strahu, da bi sploh poskusili, izgubimo tisto dobro, kar bi lahko dosegli.” In Ramana Maharshi je rekel: “Dvomi se pojavijo, kadar se ne prepustimo.”Dvomite lahko o tem, kar vam govorijo drugi, ali o tem, kar izkušate s svojimi petimi čutili, toda nikdar ne dvomite o tem, da vas je ustvarila univerzalna moč namere. Ne dvomite o energijskem polju, ki vam je vedno na voljo.

Povzeto iz knjige Moč namere >> (sedaj 20% popust) največja prodajna uspešnica Wayna Dyerja, enega najbolj priljubljenih avtorjev za osebno in duhovno rast

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Bruce Lipton: Bolj sem želel najti srečo, bolj nesrečen sem postajal

Bruce Lipton: Bolj sem želel najti srečo, bolj nesrečen sem postajal

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem