torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kako lahko manifestirate vse, kar si želite

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Ko se na podlagi svoje svobodne volje zavestno odločite, da se boste ponovno povezali z močjo namere, spreminjate smer svoje poti.

5 predlogov za uresničitev vaših želja

1. Vizualizirajte moč namere

V svoj um povabite svojo vizualizacijo polja energije, ki predstavlja moč namere. Odprti bodite za vse, kar se pojavi, medtem ko vizualizirate koncept tega energijskega polja. Čeprav veste, da je nevidno, zaprite oči in opazujte, kakšne slike se pojavijo.

Izrecite sedem besed, ki predstavljajo sedem obrazov namere: ustvarjalnost, prijaznost, ljubezen, lepota, rast, neomejeno obilje in sprejemanje. Teh sedem besed si zapomnite in jih uporabljajte, da se uskladite z močjo namere, medtem ko jo vizualizirate. Zapomnite si, da z močjo namere niste povezani, kadar se počutite ali vedete v nasprotju s temi 7 obrazi namere. Dovolite, da teh sedem besed krasi vašo vizualizacijo moči namere, in opazujte spremembo svoje perspektive, ko se z njimi povežete.

2. Odsevajte

Ogledalo odseva brez popačenja ali obsojanja. Predstavljajte si, da ste kot ogledalo, in vse, kar se pojavi v vašem življenju, odsevajte brez obsojanja ali mnenj.

Bodite nenavezani na vsakogar, ki pride v vaše življenje, tako da od njega ne zahtevate, da ostane, odide ali vam je na razpolago, kadar koli se vam zahoče. Sebe in druge nehajte obsojati, ker ste predebeli, previsoki, pregrdi ali preveč česar koli drugega!

Tako kot moč namere vse sprejema in odseva brez obsojanja ali navezanosti, poskušajte enako storiti za vse, kar se pojavi v vašem življenju. Bodite kot ogledalo!

Več v knjigi Moč namere >> 

3. Pričakujte lepoto

Ta predlog vključuje to, da poleg lepote v svojem življenju pričakujete tudi prijaznost in ljubezen, tako da globoko ljubite sebe in vse okrog sebe ter da globoko spoštujete vse življenje. Kjer koli ste, lahko izkusite nekaj lepega.

V tem trenutku se ozrite okrog sebe in se osredotočite na lepe stvari. To je popolnoma drugače, kot če se že samodejno osredotočamo na stvari, ki nas ranijo, razjezijo ali užalijo.

Ko pričakujete lepoto, vam to pomaga zaznavati moč namere v vašem življenju.

4. Meditirajte o hvaležnosti

Cenite energijo, ki jo z vsemi živimi bitji delite v tem trenutku, ki jo boste delili v prihodnosti, in tudi tisto, ki jo delite z bitji, ki so živela pred vami. Občutite valovanje te življenjske sile, ki vam omogoča, da razmišljate, spite, se gibljete, prebavljate in celo meditirate.

Moč namere se odziva na vašo hvaležnost.

Življenjska sila v vašem telesu je ključ do tega, kar si želite. Ko svojo življenjsko silo cenite kot del moči namere, vas preplavi val odločnosti in zavedanja.

Modrost vaše duše, ki se odziva na vaše meditiranje o hvaležnosti, prevzame nadzor in pozna vsak korak, ki ga morate narediti.

5. Preženite dvom

Ko preženete dvome, cveti obilje in mogoče je vse. Vsi svoje misli uporabljamo za ustvarjanje sveta, ki smo si ga izbrali.

Če dvomite o svoji sposobnosti, da ustvarite življenje, ki si ga želite, zavračate moč namere.

Tudi ko se zdi, da nič ne kaže, da ustvarjate to, kar si želite, se uprite dvomu. Zapomnite si, da trak namere na tramvaju življenja čaka, da se dvignete k njemu.


Shakespeare je zapisal: “Naši dvomi so izdajalci, in zaradi strahu, da bi sploh poskusili, izgubimo tisto dobro, kar bi lahko dosegli.” In Ramana Maharshi je rekel: “Dvomi se pojavijo, kadar se ne prepustimo.”

Dvomite lahko o tem, kar vam govorijo drugi, ali o tem, kar izkušate s svojimi petimi čutili, toda nikdar ne dvomite o tem, da vas je ustvarila univerzalna moč namere. Ne dvomite o energijskem polju, ki vam je vedno na voljo.

Povzeto iz knjige Moč namere >> največja prodajna uspešnica Wayna Dyerja, enega najbolj priljubljenih avtorjev za osebno in duhovno rast

Avatar of Wayne Dyer
Dr. Wayne W. Dyer je mednarodno priznan strokovnjak na področju razvoja človekovih potencialov, predavatelj in avtor. Kljub temu, da je svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John’s v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij