Išči
Generic filters

Astrološka napoved 21. 3. 2021: Faza ko bo Mars »zunaj meja«

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Današnji dan, 21. marec pa je dan, ki si ga zabeležite – to bo dan, ko se začne faza OOB Marsa ali ko bo Mars »zunaj meja«Ko se Mars premika »izven meja«, v bistvu pomeni, da njegova energija podivja! In tako nekako se boste počutili… no, samo ozrite se okoli sebe? Vsi napol nori.Po domače je “OMG” delovanje planeta izven meja – OOB.Planet je »Out of Bound« OOB, kadar je izven maksimalne Sončeve deklinacije, ki je 23, 28° zemljepisne širine. Ko se to zgodi rečemo, da je zunaj meja in takrat deluje drugače. Ko je planet Mars v takšnem položaju, se lahko pripravimo na vroče in suho obdobje, previdni naj bi bili tudi v prometu, saj so odločitve po navadi prenagljene.Ta faza prinaša tudi nagnjenost k prehitrim akcijam in silnem čustvenemu reagiranju, zato negujte notranji mir. Ja, čisto zlahka boste skočili iz svoje kože v teh nekaj tednih…
Ne pustite si provociranja in se čim bolj izogibajte stresnim okoliščinam.
Mars je planet delovanja, motivacije in premagovanja strahov. Morda boste dobili zagon za korake, za napredek in boste zmožni za premagovanje nekaterih strahov, ki vas zavirajo na vaši poti.Marsova energija je vse ali nič, zato boste morda morali paziti na lastno raven energije, da nebi prišli do izgorelosti.Poskusite se premikati enakomerno, namesto da bi hiteli naprej, kot »pobezljani konj«.Ohranjajte mirno kri in ne delajte ničesar na silo, kajti planet akcije in fizične moči, Mars ni »utirjen ampak iztirjen«. Predvsem pa, hitite počasi in komunicirajte po pameti.Ohranjajte visoko vibracijo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem