Išči
Generic filters
pexels-pixabay-60909-12b4ece9

Ne sprijazni se z manj, kot si vredna!

Spremljaj objave: Miran Peterman
X

Spremljaj objave: Miran Peterman

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Danes je moje sporočilo zate “Ne sprijazni se z manj, kot si vredna”, v smislu partnerstva in življenja nasploh. Ne sprijazni se s partnerjem, ki se ne obnaša spoštljivo do tebe, te ne podpira, sprejema, in s tabo ravna kot princesko, ne sprijazni se s službo, ki te ne podpira, ki te ne veseli, kjer te ne spoštujejo in nagradijo, kot si zaslužiš.

Moje sporočilo pa ima dva dela. Prvi je ta, kot sem že rekel, da ti pripada več, da si vredna več in se ne smeš sprijazniti z manj, kot si vredna, pripada ti samo najboljše. To je tudi sporočilo, ki ga v zadnjem času velikokrat poslušamo in je postalo zelo popularno.

Potem pa je še drugi del, o katerem pa nihče ne govori in zaradi česar ogromno žensk trpi, je zmedenih, se ne znajde in ne ve kaj storiti. Sporočilo, da ti pripada vse najboljše je seme v tvojem srcu, vizija, cilj, do katerega pa večinoma moramo še priti.

To pomeni, da se ne zgodi avtomatsko in se ne zgodi samo od sebe. V vesolju se vse zgodi z razlogom in po točno določenih zakonih. Če želimo več, moramo mi postati več, če želimo boljše, moramo postati boljši.

V svoje življenje pritegnemo partnerja, službo, prijatelje, ki so na nivoju, kjer smo mi sami, kjer je naša vibracija. Če želimo drugačnega partnerja, drugačno službo, moramo spremeniti svojo vibracijo. Če želimo partnerja, ki nas bo spoštoval in z nami ravnal lepše, kot naš prejšnji partner, moramo najprej mi sami sebe imeti rajši in spremeniti odnos do sebe.

Če želimo več spoštovanja, se moramo začeti bolj spoštovati, če želimo več ljubezni, se moramo najprej sami imeti bolj radi, če želim več sprejemanja, moramo najprej začeti bolj sprejemati sebe, če želimo boljšo komunikacijo s partnerjem, moramo najprej izboljšati komunikacijo s samim sabo.

Nasvet, “Ne sprijazni se z manj, kot si vredna”, dejansko ne pomeni, da ne sprejmeš nobene službe, dokler ne najdeš sanjske, si samska, dokler ne najdeš idealnega partnerja, prekineš stike z vsemi, ki se ne strinjajo s tabo in te ne podpirajo, ampak da sprejmeš to vizijo in se razviješ vanjo. Delaš na sebi, se spreminjaš, rasteš in se oblikuješ, dokler resnično ne prideš do tega, da ti pripada vse najboljše, ker si ti najboljša, polna ljubezni in sreče.

Ostani čudovita in vse najboljše za tvoj praznik! <3

Ali ti je bil članek v pomoč?

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. - - - - - Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. - Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem