ScalarPrana in čakre

ScalarPrana in čakre

Čakre so sferični plešoči vrtinci energije, ki prejemajo, vgrajujejo, prenašajo in odmečejo (staro, izrabljeno) življenjsko energijo.

Čakre nastanejo, ko se dva ali trije nadiji združijo pri križanju, čakre ustvarjajo energijske vzorce, ki razstrupljajo in revitalizirajo njih same, da bi ohranile zdravje in dobro počutje v našem energijskem sistemu.

Čakre se vrtijo v smeri urinega kazalca in tudi v nasprotni smeri.

•Ko ste otrok, so vaše čakre pogosto majhne, v premeru približno od dveh do petih centimetrov. Kot ste odrasli, lahko te čakre ostanejo enake velikosti, če se jih aktivno ne razvija. Prebujeni in razsvetljeni ljudje, po drugi strani pa imajo večje čakre, ki aktivno utripajo z življenjsko energijo.
•Čakre oskrbujejo, nadzorujejo in regulirajo pretoke energije. Ohranjajo funkcije in delovanje celic, tkiv in organov, ki so blizu območja, kjer se čakre nahajajo.
•Stagnirajoče energije v čakrah ustvarjanje blokade in neravnovesja, ki se manifestirajo v fizičnih, čustvenih, mentalnih in duhovnih razmerah.
•Ko so funkcije optimizirane in je komunikacija med čakrami boljša, postanete bolj inteligentni in izpolnjujoči.
•Čakre delujejo kot tečaji ali mostovi, ki medsebojno povezujejo telesa in aure, zaradi česar so medsebojno odvisni drug od drugega.

Medtem, ko se v tradicionalnih sistemih omenja le sedem glavnih čaker, ScalarPrana terapija deluje s 16 – timi velikimi čakrami.

Katerimi 16 čakrami?

O tem se pogovarjamo in učimo na delavnicah ScalarPrana energijska anatomija pod vodstvom Barbara Köveš.

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem