Lemurija

Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole Online Aleksandra Drole
OGLAS

Potopljeni kontinent v Tihem oceanu. Imenovan je tudi Materina dežela, ker so Lemurijci razvijali in ohranjali kulturo Božanske Matere. So pripadniki četrte korenske rase pod vodstvom svojega Manuja Boga Himalaje.

Svečeniki in svečenice Svetega Ognja v templjih Lemurije so uporabljali moč Izgovorjene Besede v obliki Invokacij. Zloraba tega znanja v prakse črne magije se je pojavila v zadnjih dneh Lemurije. To je pripeljalo do uničenja njihovih Templjev Božanske Matere in do padca iz raja. Ob zadnjem velikem potopu pred 12.000 leti se je Lemurija, tako kot Atlantida, dokončno potopila.

Prispeval : www.jazsem.net

« Back to Glossary Index
20
JUNIJ
ONLINE Ključ do duše, z dostopom v akaške zapise
Po in že med celoletnim programom Ključ do duše (5 stopenj) boste postali: Močan kreator svoje resničnosti Izognili se boste pomanjkanju na vseh področjih
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem