Spolna moč – moč, ki ohranja privlačnost med moškim in žensko

foto:lovepanky.com

Zakaj se moški in ženska privlačita?

Moški in ženska se privlačita, ker v sebi nosita spolni naboj, ki povzroči vzajemno privlačnost. Spolni naboj je prirojen in ima moč, da pritegne nasprotni spol oziroma energijo. Kako močan je naboj, je odvisno od ohranjanja naše originalne spolne energije oziroma narave kot moški ali ženska. Iz ohranjanja naše originalne narave prihaja zdravje, zadovoljstvo z življenjem ter sposobnost ustvarjanja dobrih medsebojnih odnosov.

Na splošno so moški z ženskami zato, ker jim lahko ponudijo nekaj česar sami nimajo ali imajo v manjši meri. Če naštejem samo nekaj izmed njih: nežnost, sprejemanje, razumevanje, umirjenost, nevidno a vztrajno delovanje, lepota, milina, podpora, sposobnost, da jih pomirijo, ko so razburjeni, razvedrijo ko so na tleh, zmasirajo, ko so pod stresom itd. Moški z ženskami niso samo zato, ker jim lahko dajo otroke, temveč zato, ker se z njimi lahko uravnovesijo, ljubijo in rastejo. Ženske so z moškimi zato, ker v njih vidijo določeno stabilnost in varnost, napredek, delovanje, akcijo, disciplino … Njuno druženje prispeva k univerzalni harmoniji.

Zakaj se pari naveličajo drug drugega?

Dva, ki sta dolgo skupaj se lahko hitro naveličata drug drugega, ko čez čas spoznata, da si dejansko nimata nič več za ponuditi. To se pogosto zgodi pri parih, ki ne ohranjajo svoj osnovni naboj kot moški ali ženska. Moški s tem, ko se pretežno ukvarjajo le še z daljincem in izbiro TV programov, izgubljajo svojo moško naravo. S tem, ko postanejo vse bolj nedejavni, pridobivajo vse bolj ženske (jin) kvalitete in tako postajajo vedno manj privlačni za ženske. Ženske pa so si nasprotno pričele pridobivati moške (jang) kvalitete s tem, ko so se začele gnati v dejaven moški svet. S tem, ko postajajo vse bolj dejavne in glasne, postajajo ne samo tekmice, grožnja in strah moškemu svetu, temveč s tem izgubljajo svojo žensko naravo. Ženske, ki iščejo vzrok za bolezni svojih spolnih organov, bi morale iskati vzrok tudi v vzgajanju svoje moške (jang) energije. Ker se med modernim moškim in povprečno moderno žensko izgublja njun originalni naboj – njuna prava narava, med njima ni več prave privlačnosti. Po naravnem zakonu privlačnosti med jinom in jangom, moškim in žensko se bodo našli pari, kjer je ženska bolj možata in nosi hlače v hiši, mož pa bolj mil in ženstven. Toda, oba bosta, zavoljo neohranjanja svoje originalne narave, slej ko prej postala nezadovoljna in bolehna.

Kaj bi bilo treba storiti, da pritegnemo nasprotni spol?

Nič posebnega. Biti moramo samo tisto, kar smo v resnici; ne tisto kar smo videli na TV ali v revijah. Pri sebi je potrebno znova najti tiste kvalitete, ki privlačijo in zanimajo nasprotni spol.
Najti je treba tiste kvalitete, ki jih nasprotni spol ceni in spoštuje. Moški naj v sebi najdejo svojo moško jang energijo, ženske pa svojo žensko jin energijo in jo vzgajajo. Verjemite, da boste takrat, ko bo vaš naboj močan, zagotovo pritegnili osebo, ki se bo v vaš energetski prostor ujemala, kot se ujemata ključ in ključavnica.

Če bi ženske razumele, da bi veliko lažje uveljavljale svoje, če bi se zadev lotevale po žensko in ne po moško, bi bilo veliko manj prepirov in nesporazumov!

Avtor: Dušan Donko

O Društvo Taoin

Društvo za krepitev telesa, uma in duha.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here