Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

SPOLNA POLARNOST

hug
Spremljaj objave: Estera Remec
X

Spremljaj objave: Estera Remec

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
… ni enostavno moškemu ohranjati svoj steber božanske moškosti ob »sodobni« ženski. Ženski, ki je zasičena z moškimi vedenjskimi vzorci in željo po dosežkih. Ženski, ki se je poistovetila z moškim načinom izražanja moči, z njegovim negativnim aspektom nadzora in tekmovalnosti.Ko ženske nismo v ženski energiji, tudi partnerja izrinemo iz moške energije. Nezavedno se pomakne v energijo sprejemanja in pasivnost. Spremenimo ga v copato, potem pa se pritožujemo.Kadar se ženske enačijo z moškimi, vnašajo nered v sam partnerski odnos. To je razlog, da mnogo parov v odnosu izgublja privlačnost. Spolnost se izredno poslabša. Noben od partnerjev ni pod vplivom ženskega ali moškega pola, zato se spolna polarnost nevtralizira. Le ženska, ki izžareva žensko energijo, lahko krepi njegovo moško energijo pod okriljem spolne polarnosti.Pravijo, da ˝lepa dekleta ljubijo barabe˝ … ne ljubijo barab, temveč jih privlačita možatost in samozavest. Moška energija se izraža skozi akcijo, usmerjenost, osredotočenost, opogumljanje, odgovornost, jasnost in intelekt. Medtem ko se ženska energija izraža skozi sprejemanje, ustvarjanje, zdravljenje, sočutje, razumevanje, negovanje, intuicijo in harmonijo. Ob ženski, ki ni v stiku s svojo ženskostjo, pa je lahko še tako uspešna, inteligentna in lepa, se moški ne bo počutil možatega. Moškega ne privlačijo ˝moški˝ v ženskem telesu, temveč nežne senzualne ženske, ki jih občudujejo ter se v odnosu prepuščajo njihovemu vodstvu.Žal sta oba spola izven poravnave. Moški izražajo moč na negativen način skozi nadvladovanje, ženske pa se podrejajo, kar je negativen aspekt sprejemanja. Ko se bodo moški pomaknili v božansko moškost, se bo nadvladovanje preobrazilo v moč in opogumljanje. In ko bomo ženske stopile v božansko žensko energijo, se bomo iz podrejanja pomaknile v sprejemanje. Moški, v negativnem aspektu moške energije, so se posedli na prestol in ženske, v negativnem aspektu ženske energije, so se jim podredile ali pa šle v drugo skrajnost in se borijo za prestol. Ko bomo oboji v ravnovesju s svojo energijo, bo prestol izginil, kajti doumeli bomo, da smo enakovredni ter da nas naša raznolikost čudovito dopolnjuje.
Mogoče te zanima  Stanje med stanjem zavesti
Smo enakovredni, a različni. Potrebno je spoštovati razlike in razumeti, da je naravno, če čutimo in delujemo drugače. Ironično je, da celo v duhovnih krogih učijo, da moramo uravnovesiti oba aspekta sebe. Sama čutim drugače, kajti na ta svet smo prišli v določenem spolu in v tem spolu se moramo najprej izmojstriti. Ljudje se zelo radi pomaknemo na »najvišjo raven«, ker ne razumemo, kaj ta pomeni …do najvišje ravni pa vodijo stopničke in ena izmed teh je, da se najprej izmojstrimo v telesu, ki ga imamo. Vsi imamo v sebi moški in ženski aspekt, a predno uravnovesimo jin in jang, se moramo izmojstriti v spolu, ki ga predstavljamo. Ne moremo uravnovešati tisto, česar ne poznamo.Temu šele v daljni prihodnosti sledi uravnovešanje obeh aspektov, jin in janga, ki bo pripeljala do androginosti (obojespolnosti) in posledično tudi do sprememb fizičnih teles. In na tem nivoju ne bo več potrebe po partnerstvu, kot ga poznamo zdaj.Čas je, da ženske objamemo svojo ženskost in s tem omogočimo moškim, da prebudijo božanskega moškega v sebi. Ženske smo ustvarjalke življenja in skozi nas se rojeva novo. Odložimo bojni ščit in sulico, da bo naš Moški lahko poskrbel za nas, ker je to del njegove narave. Kljub temu, da zmoremo tudi same.Ženske, obdajmo se z gracioznostjo in ljubečo milino, da bomo cvetele in poosebljale lepoto, ki jo tudi predstavljamo.Estera (marec 2016)
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Jaz Sem. Sem božansko bitje, kakor ste tudi Vi. In to je naše bistvo, vse ostalo je le paket, ki se ves čas spreminja. V igri življenja ima vsak svojo vlogo po lastni izbiri ter svobodno voljo, da jo kadarkoli tudi spremeni.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 15. 6. 2021

Numerološka napoved 15. 6. 2021

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem