FeaturedOsebna rast

V novem letu prebudi svojo pravo naravo

Moja duhovna pot se je zame začela že v najstniških letih, ko sem odkrila, da je svet in način kako deluje veliko več kot zgleda na prvo oko. Naš način življenja je zgrajen iz strani sistema, ki nas vzgaja z namenom, da bi ostali speči. Naš pogled naj bo obrnjen izključno navzven in ne na tisti del nas, ki je naša prava narava. Kraj, kjer je duša doma. Kraj kjer je shranjen ves naš praspomin na vse dogodke, ki smo jih kot bitje energije doživeli. Velikokrat smo že prebivali v različnih telesih in doživljali veliko različnih stvari, skozi katere smo si lahko tudi ustvarili strahove, ki nas zasledujejo še danes, saj tisto kar nosimo v sebi nerazrešenega, hodi za nami toliko časa dokler se ne odločimo spopasti z situacijo in jo prerasti oz. se je osvoboditi.

Ravno prebiram knjigo o življenju na Atlantidi. To je starodavno mesto, kjer so ljudje živeli skupaj z naravo, so bili zelo duhovno čisti, zaradi česar so imeli zunajčutne darove ter tehnološke in duhovne sposobnosti, ki presegajo našo današnjo moč dojemanja. Ko sem prebrala o tem kako so živeli in kako so bili zelo dobro oglašeni z naravo in kako so živeli lahkotno, v spoštovanju in zahvaljevanju , sem dobila notranji uvid, kako smo danes ljudje zašli na napačno pot. Videla sem nas kot ljudi brez luči. Kot, da nismo resnično živi. Odvzeta nam je bila naša prava narava in čas je, da jo vzamemo nazaj in zaživimo sebe v pravi luči. Nekje v zgodovini nas je nekdo nadvladal oz. so se določeni posamezniki začeli preveč istovetiti z egoističnimi mislimi in uglaševanjem na materijalni svet zaradi česar se je začela čista, visoka vibracija nižati in naše sposobnosti padati. Pravo znanje se je skozi generacije nadzorovana s strani sistema, ki vedno skrbi za to, da bi spali in delovali ubogljivo za njihovo korist. A čas je, da nadzor vzamemo nazaj. In tu pridemo do svobodne volje. To je tista moč, ki lahko premakne gore, če jo človek uporabi za dobro sebe in sveta.

Če se vsak med nami ozre nazaj in dobro pomisli ali ni bilo življenje med odraščanjem veliko občutkov v nas, ki so nam govorili, da nekaj moramo, da bi bili nekaj vredni. Veliko takih občutkov se nam je lahko nabralo med šolo, kjer se je naše delo vedno ocenjevalo po nekih togih predalčkih. Lahko smo imeli tudi profesorja, ki nam je jasno dal vedeti, da ne bo iz nas nič, saj nismo dobri pri tem in tem. In tako se je skozi ves šolski sistem v nas nalagal sistem, ki nam je govoril, da nismo dovolj dobri. Prepričana sem, da nas je veliko takih, ki nam je ta občutek znan. Takrat smo sprejemali različne pogodbe, ki so ustvarili naš miselni vzorec po katerem živimo.

Svobodna volja je odlično orodje, ki se ga lahko začnemo uporabljati in si tako ustvariti življenju kjer imamo moč izbire in kjer lahko upamo, smo hvaležni in varni. Vsak občutek, ki nam pride na pot, je prišel zato, ker verjetno niste še vse počistili v življenju in s tem ni popolnoma nič narobe. Vsi ljudje smo krvavi pod kožo in zato smemo občutiti vse kar je za občutiti. V tem primeru je samo važno, kako bomo pogledali na določena občutja.

Kadar smo jih pripravljeni sprejeti in jim dovoliti, da obstajajo, smo na poti, kjer lahko začnemo dobro spoznavati sebe in si dovoliti, da smo tudi kdaj krhki, nemočni, da delamo napake in, da je vse skupaj zelo človeško in s tem ni nič narobe.

Važno je samo ali potem znamo iskreno pogledati vase, se pobrati in nadaljevati pot z optimizmom v srcu in pokončno držo. Vsa varnost, ki jo bomo kadar koli rabili, je v nas samih. Smo resnično mogočna bitja. Bitja energij in čarobnosti. Bitja, ki so vmes zaspala in čakajo na to, da se spet zbudijo njegove prave moči.

Torej ti kjer koli že si. Želim ti srečno novo leto. Naj bo to leto, ko boš znal biti do sebe nežen. Ko boš lahko odprtih rok sprejel tudi temo, ki jo nosiš v sebi in jo osvobodil. Naj te tvoja svobodna volja nosi v ravnovesju. Najdi svoj center. To je kraj kjer je tvoja prava narava, ki spominja na miren spokojen kotiček, kjer si lahko to kar si in kjer se ne rabiš dokazovati nikomur. Bodi predan. Delaj na svojih vizijah. Izpopolnjuj samega sebe in daj prostor tudi napakam.

Srečno novo leto!!!

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !