Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

V vsaki stvari je nekaj dobrega

Spremljaj objave: SEREPENTHINE
X

Spremljaj objave: SEREPENTHINE

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Stari pregovor pravi, da je v vsaki stvari nekaj dobrega . Bo držalo, čeprav priznam, da ko si v tej “slabi situaciji” ni ravno enostavno obrniti svojega duha in gledati na njo pozitivno.Te dni z veseljem gledam videoposnetke, ki jih objavljajo Italijani iz svojih balkonov, kjer pojejo, igrajo in plešejo stare italijanske pesmi, da si dvignejo moralo. Ni jim lahko te dni, pa vendarle jih verjetno pesem še ni nikoli tako združila kot jih je tokrat, ko ne smejo drug do drugega, ko so si tako daleč, pa hkrati tako blizu.
Tudi v trgovini je bilo včeraj čutiti nekaj drugačnega (pa pustimo tisto brezglavo kopičenje zalog), ljudje so se spoštljivo in bolj pozorno pozdravljali, namenjali so si besede pozornosti in resnične skrbi drug za drugega . Tudi med trgovkami in kupci je bilo čutiti drugačno, bolj spoštljivo (pustimo izjeme, ki verjetno ne bodo nikoli drugačne) komunikacijo, tisto, ko začutiš, ko je nekomu res mar, da resnično vidimo drug drugega in si namenimo dva, tri stavke in ne da samo hitimo drug mimo drugega.Ko tako gledam ta svet trenutno, začutim ganjenost in hkrati željo, da bi od sedaj naprej bilo vedno tako. Da bi se ljudje spet srčno povezali med seboj, si pomagali in poskrbeli drug za drugega, ne samo zase . Ne samo tako dolgo, dokler bomo morali ostati na svojih domovih. Da bi postalo resnično spoštovanje, ljubeznivost, prijaznost, toplota, resnična skrb za sočloveka, živali in naravo nekaj najbolj vsakodnevnega . Da se povežemo, združimo in družimo, ko bo vsega tega konec in da zaživimo v svetu, ki bo drugačen, kot je bil do sedaj.
Mogoče te zanima  Stanje med stanjem zavesti
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Sem nežna in empatična duša, ki obožuje naravo, živali in odkar pomnim imam srčno željo pomagati drugim. Vodim podjetje Serepenthine, kjer v programih "Healing&Balance, Young&Free, Spirit&Soul in Angels Touch pomagam empatičnim in intuitivnim otrokom, starejšim, osebam z demenco, umirajočim in njihovim svojcem ter izvajam program za pridobivanje osebne moči in samozavesti. V novembru se odpira Mala šola intuicije in Šola za empate. Živim in uživam v svojem poslanstvu :)

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem