Vladimir Nikolajevič Megre

Vladimir Megre

Vladimir Nikolajevič Megre (rojen 23. julija 1950 v vasi Kuznichi Gorodnyansky District, Donetsk regija v Ukrajini), avtor serije knjig Zveneče cedre Rusije, je bil zelo znan podjetnik.V letih od 1996 do 2006 je Vladimir Megre napisal 9 knjig o Anastasiji. Do sedaj je bilo prodanih 11 milijonov izvodov knjig, prevedenih v 20 jezikov. Leta 1999 je Megre ustanovil »Anastasija fundacijo« za kulturno in kreativno podporo  in začela je obratovati stran www.anastasia.ru.

Vladimir Nikolajevič Megre (rojen 23. julija 1950 v vasi Kuznichi Gorodnyansky District, Donetsk regija v Ukrajini), avtor serije knjig Zveneče cedre Rusije, je bil zelo znan podjetnik.

Večino otroštva je preživel  s svojo babico Efrosinia Verkhusha, ki je bila vaška zdravilka. Kot najstnik je Vladimir občasno obiskal očeta Feodorita, duhovnika v samostanu Trinity-Sergiyev.
Samostojno življenje je začel zelo zgodaj,  že pri 16-ih letih je zapustil hišo staršev. Od leta 1974 je živel v Novosibirskem in delal kot fotograf.

Na začetku Perestrojke (reforme v poznih 1980-ih) je bil predsednik  Sibirskih podjetnikov. V letu 1994-5 je na lastne stroške organiziral dve obsežni trgovinski odpravi z ladjo po reki, vzdolž poti Novosibirsk – Salehard – Novosibirsk. Na tem potovanju je v Sibirski tajgi spoznal  Anastasijo, ki je za vedno spremenila njegovo življenje.

Pred prijatelji in sorodniki je dolgo časa skrival, da je zastavil svoje premoženje in porabil svoje prihranke za nedonosna potovanja.  Skrivnost je bila razkrita v njegovih knjigah o Anastasiji.
V letih od 1996 do 2006 je Vladimir Megre napisal 9 knjig o Anastasiji.
Do sedaj je bilo prodanih 11 milijonov izvodov knjig, prevedenih v 20 jezikov. Leta 1999 je Megre ustanovil »Anastasija fundacijo« za kulturno in kreativno podporo  in začela je obratovati stran www.anastasia.ru.

Najbolj aktivni bralci Zvenečih ceder Rusije so združeni v neprofitne organizacije, katerih cilj je vzpostavitev rodovnih posesti. Zadnja knjiga »Anasta« je izšla leta 2010. Avtor namerava napisati scenarij, ki temelji na njegovih knjigah.

KNJIGE V SLOVENŠČINI

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: