Išči
Generic filters
pexels-anna-shvets-5641867-37509854

Zakaj klasično reševanje partnerstva velikokrat ne deluje?

Spremljaj objave: Miran Peterman
X

Spremljaj objave: Miran Peterman

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Hočem rešiti svoje partnerstvo, pa sem že skoraj obupala. Prebrala sem že nešteto knjig, poslušam nasvete na YouTube, obiskala sem celo nekaj svetovalcev, pa se stvari skoraj nič ne premaknejo. Povejte mi, kaj delam narobe?” je vprašanje, ki ga pogosto dobim.Zakaj stvari ne delujejo, kaj torej delate narobe?Nič!Kako nič?Vse to, kar delate, je v redu. Problem je samo v tem, da to ni dovolj. Zato ne deluje!Razumeti moramo, da je človek multi-dimienzionalno bitje; fizično, čustveno, intelektualno in duhovno (energijsko). To pomeni, da vse stvari doživljamo v vseh teh dimenzijah in hkrati tudi, da naši problemi nastajajo v teh dimenzijah. S problemi pa seveda tudi poškodbe, ki jih moramo pozdraviti.Večina ljudi svoje situacije rešuje samo na intelektualnem nivoju. “Dovolj mi je vsega, odločila sem se, da bo sedaj vse drugače, takih napak ne bom nikoli več delal, začela se bom ceniti, postavila se bom na prvo mesto, želim življenje, ki mi pripada, hočem drugačen odnos, pripada mi čudovito partnerstvo.” To so vse na nek način odločitve in koraki, ki nam lahko spremenijo naše življenje, ponavadi pa delujejo samo v dimenziji našega intelekta in naših čustev.Človek je v prvi vrsti energijsko bitje, zato se večina stvari dogaja najbolj intenzivno na energijskem nivoju in na tem nivoju nastajajo tudi največje poškodbe. Te poškodbe nas delajo občutljive in ranljive. Zaradi njih drugače dojemamo življenje in se drugače odzivamo. Dogodki in situacije se nas bistveno bolj dotaknejo. Energijske poškodbe, ki smo jih dobili skozi življenje, nam preprečujejo, da bi lahko živeli srečno in ljubezni polno življenje.Če želimo drugačno življenje, nov način partnerstva, moramo te naše poškodbe energijsko pozdraviti, moramo pozdraviti svojo energijo. Drugače ne gre. Energija in energijsko zdravljenje sta osnova in potem gremo naprej na spreminjanje naših prepričanj in programov, ki so te poškodbe povzročili. In ko zacelimo in pozdravimo svojo preteklost, lahko zgradimo čudovito prihodnost.Ljudje smo multi-dimenzionalna bitja, zato sprememba življenja in zdravljenje zahtevata holistični pristop. Na tak način deluje Energijska terapija, kjer dosežemo resnične in trajne spremembe in rezultate. Ko se energijsko pozdravimo, se spremenijo naši odnosi, izboljšata se partnerska komunikacija in partnersko razumevanje. Poveča se nam medsebojna privlačnost in želja po intimnosti, bolj se ujamemo in zbližamo z našim partnerjem. Naše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. - - - - - Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. - Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Zakaj je težko razumeti žensko in kako lahko ona moškemu pri tem pomaga?

Zakaj je težko razumeti žensko in kako lahko ona moškemu pri tem pomaga?

Kako najti pravega partnerja?

Kako najti pravega partnerja?

Vloga starih staršev

Vloga starih staršev

Kdaj je pravi trenutek, da odnos končate?

Kdaj je pravi trenutek, da odnos končate?

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem