Ženske: Živimo v času velikega prebujenja

Ženske: Živimo v času velikega prebujenja

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Rojene smo za te čase

Živimo v času velikega prebujenja. Zaobljube tišine so razveljavljene. Spominjamo se svetosti tistega , kar pomeni biti ženska. Rojevamo novo dobo.

Starodavni vidci in modreci so napovedali ta trenutek za obdobje, v katerem živimo. Leto 2012 je formalno zaznamovalo  njegov začetek, a najavljalo se  je že prej. In odločile smo se utelesiti v njem. Rojene smo za te čase.

Nekateri jim pravijo konec patriarhata. Maji so jim rekli nova zora. Jaz jim pravim doba svetlobe. Imenujte jih kakorkoli že, a vse duše morajo vstati.

Živimo v obdobju med dvema obdobjema. V procesu, ko se končuje prejšnji in začenja nov cikel. Prehajanje ni lahko, kar velja za sleherno spremembo. Stvari, ki so nam nekoč služile, izginjajo. Preživijo lahko samo pristne stvari.

Prepričana sem, da se natančno za ta čas pripravlja skupina duš, ki se uteleša, v pomembnih zgodovinskih obdobjih. Življenje namenijo temu, da vračajo glas svetega ženskega in širijo njegovo svetlobo po vsem planetu. Svet opominjajo na to, kako pomembno je živeti ubrano z materjo Zemljo in njenimi letnimi časi pa tudi, da je zdravljenje mogoče  tudi v zgodovinskih obdobjih, ko ga ni varno izvajati.

Sestre magdalenke, Izidine hčere, svečenice, čarovnice, mističarke, zdravilke, vidke, slikarke, babice, vizionarke, varuhinje zemlje, in zgodbarke iz starih časov. Zanimive ženske, odkrite ženske, pogumne ženske, divje ženske, ki so poznale svojo moč. Ženske, ki so zaupale svoji modrosti. In moški, ki so varovali Njo, da je lahko opravljala svoje sveto delo.

To je zora novega dne.
Starodavna ženska modrost, poprej skrita in utišana,
se je prebudila in se je pripravljena dvigniti.

Vse smo del božanskega sestrstva, ki bo z združenjem in celjenjem prineslo tako zelo potrebno spremembo. Čas je, da tistemu, kar kliče v nas, dovolimo vstati. Proces morda ne bo prijeten in zagotovo ne bo premočrten, vendar je nujen in čas je zanj.

Kadar se katera od nas prebudi in dvigne, ji druga lažje sledi. Ona je Jaz in mi smo Ona.

Svet je pripravljen na več žensk, ki neomajno zaupajo svoji intuiciji. Več žensk, ki verjamejo v svoje zdravilstvo in ga širijo. Več žensk, ki so si prilastile moč, ki poznajo svojo vrednost in ne zbledijo ob mimoidočem. Več žensk, ki se ne bojijo pokazati svetu, kdo so v resnici. Več žensk, ki se ne bojijo uspeha drugih. Več žensk, ki pripoznavajo, da smo vse na eni strani. Več žensk, ki razumejo pravi pomen sestrstva.

Povzeto iz knjige Sestrstvo >>

 

  • Članki
Rebecca Campbell je avtorica uspešnice Light is the New Black, duhovna učiteljica, mentorica in predavateljica. Po rodu je iz Avstralije, živi pa v Londonu. Po večletni uspešni karieri, priznanjih in nagradah v oglaševanju je prepoznala svojo poklicanost in se ji z dušo in srcem predala.
Deli to s prijateljem